Közgazdász Uraság kérdése:
Mennyire lenne alkalmas még napi használatra egy 30 éves W124-es Mercedes E osztály?
Figyelt kérdés
Nagyon oda vagyok ezekért a régi, kockalámpás Mergákért.jún. 27. 17:53
2/5 anonim válasza:
Gyakorlatilag minden autó, ami műszakilag rendben van, alkalmas mindennapi használatra.
3/5 anonim válasza:
Nem alkalmas, és messze nem olyan nagyon megbízható autó, mint ahogy mondják.
4/5 anonim válasza:
Alkalmas de en nem hasznalnam napi szinten. Vezettem parszor egy 4 sebesseges dizelt. Lomha es autopalyan nem jo vele menni mert hianyzik az 5. sebesseg.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ilyen szempontból minden autó megfelelő de azzal számolni kell hogy ez nem egy mai autó szóval nyilván nagyobb esély van hogy valami meghibásodjon de attól függetlenül használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!