Ez elkerülhető lett volna egy avalon féle teljes átvizsgálással?
Figyelt kérdés
Bár a cikkből nem derül, de szerintem nem volt átvizsgálás csak megtetszett neki és megvette.
2024. jún. 26. 13:36
1/3 anonim válasza:
Nem valószínű. Ez
Avalon félét írsz, itt vannak a csomagjaik:
A "maximalista" csomag 2.5 órás, aminek nagy része mechanikus vizsgálat.
Van benne próbaút, de nem írják, hogy a hűtés hatásfokát vizsgálnák, szerintem nem mennek annyit az autóval.
Egyéb jelekből talán kiszúrhatnák, ha hengerfejes, pl. a hűtővíz kémiai vizsgálatával.
De a gond a termosztát volt 🤷
2/3 anonim válasza:
Sok mindent el tudok képzelni. Egy alapos átvizsgálás a problémák egy jelentős részét ki lehetett volna mutatni. A cikkből sok dolog nem derül ki, de szerintem a gondok egy részét meg lehetett volna úszni. Természetesen az árvizsgálás sem csodaszer. Megbontás nélkül maradnak kockázatok (mindent meg nem lehet szétszedni), de ezek jóval kevesebben maradnak, mint átvizsgálás nélkül.
3/3 anonim válasza:
Minden műhelyben van amúgy lézeres hőmérő, azzal könnyű ellenőrizni, ha nem nyit a termosztát.
A sztoriban meg a vevő is sáros, tényleg nem kellett volna így használnia, mikor látja hogy túlmelegszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!