Használtautó átvizsgáló cég szolgáltatását érdemes választani, ha gőzöm sincs milyet kellene venni? Mennyire megbízható ez?
Totál laikus vagyok és ezt a két kocsit néztem ki magamnak, mivel autóvásárlás előtt állok, napi szinten sokat vezetek és szeretem, ha fekete színű a kocsi.
Opelekről, Skodákról sok rosszat nem hallottam, de a mai árak mellett ezek már gyanúsan olcsók hiszen alig van bennük 150 ezer km viszont min. 15 évesek.
A Varga Tibor (talán ex totalcar-os lehet nem de többször láttam youtube-on) cége csinál ilyen autóátvizsgálást (nem reklámnak szántam) és az elgondolás jó, de autónként szűk 30 rugó az elég sok, ha tfh. van 3 kinézett kocsim máris egy 100-as.
https://www.youtube.com/@autovizsgalat
Rajta kívül van más ilyen szolgáltatás (face-n hirdeti magát) és azért nekem jól jönne, hogy eldöntse ezt a két kocsi valamelyikét érdemes-e megvenni vagy sem. Főleg, hogy nincs is közelben én meg hiába utazok x száz km-t ha nem értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!