Motorháztetőre alulról a hőálló/zajszigetelő szivacsot hol tudnék venni?
Kirágta a nyest a motorháztető aljából a gyári hőálló vagy milyen szigetelőanyagot. Leszedtem. Unixban voltam és nem tartanak, nem rendelnek ilyet.
Arra gondoltam veszek egy hőálló szivacsot, kivágom méretre, kilyukasztom a patentek helyét és azt rakom fel. Viszont nem nagyon látok sehol ilyet.
Én nem tákolnék, akkor már jobb, ha ezentúl a szivacs nélkül használod! Márkakereskedésben meg lehet kérdezni, hogy gyári raktárról rendelhető-e még. Viszont arra készülj, hogy ha rendelhető, akkor horror áron lesz. Hat számjegyű összeget simán el fognak kérni érte.
Esetleg még bontóban érdemes megnézni, hátha...
Mi lenne ha keresgélnél?
A "bontopl@z@"-ban van 10ezertől....
(#1)
#8-nál a pont.
Egy 90+.....°C-on dolgozó motor fölött pár centiméternyi távolságban -ráadásul zárt térben- nagyon nem mindegy, hogy mit használsz. Ehhez tedd még hozzá, hogy kívülről is rásegít a nyári idő, egy közel 30°C-os levegő hőmérséklettel, szóval alaposan gondold át, milyen további problémákat akarsz okozni magadnak, egy helytelen anyagválasztással.
Biztos van aki szerint hülyeség, de én pl. a tavasszal leveszem a motorháztető hőszigetelést is. Amikor nyárigumira váltok, akkor kiveszem a lábtérből a hótálcát, és kb. +3 perc kinyomni a motorháztető szigetelés rögzítő patentjait is.
Most ott lógnak a garázsban, és várják a téli bevetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!