Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorháztetőre alulról a...

Motorháztetőre alulról a hőálló/zajszigetelő szivacsot hol tudnék venni?

Figyelt kérdés

Kirágta a nyest a motorháztető aljából a gyári hőálló vagy milyen szigetelőanyagot. Leszedtem. Unixban voltam és nem tartanak, nem rendelnek ilyet.

Arra gondoltam veszek egy hőálló szivacsot, kivágom méretre, kilyukasztom a patentek helyét és azt rakom fel. Viszont nem nagyon látok sehol ilyet.

jún. 24. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen autóról van szó?
jún. 24. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:
autóbontó
jún. 24. 13:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Renault megane
jún. 24. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Gyáriban biztos lehet venni. Vagy bontó
jún. 24. 14:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tákolnék, akkor már jobb, ha ezentúl a szivacs nélkül használod! Márkakereskedésben meg lehet kérdezni, hogy gyári raktárról rendelhető-e még. Viszont arra készülj, hogy ha rendelhető, akkor horror áron lesz. Hat számjegyű összeget simán el fognak kérni érte.

Esetleg még bontóban érdemes megnézni, hátha...

jún. 24. 14:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha keresgélnél?

A "bontopl@z@"-ban van 10ezertől....

(#1)

jún. 24. 14:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Szivacsot ne! posztóféleséget keress, akár méteráru boltban, azután beleszabod. 1 cm vastag már hang, és hőszigetelő is.
jún. 24. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 hogyne és rá is olvad a motorblokkra, ha ki nem gyullad.
jún. 24. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:

#8-nál a pont.

Egy 90+.....°C-on dolgozó motor fölött pár centiméternyi távolságban -ráadásul zárt térben- nagyon nem mindegy, hogy mit használsz. Ehhez tedd még hozzá, hogy kívülről is rásegít a nyári idő, egy közel 30°C-os levegő hőmérséklettel, szóval alaposan gondold át, milyen további problémákat akarsz okozni magadnak, egy helytelen anyagválasztással.

Biztos van aki szerint hülyeség, de én pl. a tavasszal leveszem a motorháztető hőszigetelést is. Amikor nyárigumira váltok, akkor kiveszem a lábtérből a hótálcát, és kb. +3 perc kinyomni a motorháztető szigetelés rögzítő patentjait is.

Most ott lógnak a garázsban, és várják a téli bevetést.

jún. 25. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!