Mi a helyzet jelenleg a magyar használatautó piacon? Csak én látom úgy, hogy most kicsit beállt?
Figyelt kérdés
Elég régóta figyelem a 2-3 milliós kategóriát, de úgy veszem észre, hogy mostanában nem nagyon pörög a piac. Sok a régóta eladó autó és kevés az új hirdetés. Más is ezt tapasztalja?2024. jún. 23. 21:35
11/12 anonim válasza:
Beallt a piac, sokan meg mindig kitartjak a covidos autohianyban megemelkedett irrealis arakat.
1M alatt van inkabb forgalom.
12/12 anonim válasza:
Nekem is el van mentve jó pár autó és hónapok óta megvannak még. Mondjuk én 2 Milla alatti kategóriát figyelem. Ma megnéztem egy 1millás kocsit, és hát nagyon nem az az autó volt ami a képeken, egy lelakott, büdös, munkásautóra züllesztett többet érdemlő kocsi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!