Autóval lehet legálisan ajtó nélkül közlekedni? Bővebben lent
Egész konkrétan Jeep Wrangler-re gondolok. Úgy tervezték azokat az autókat, hogy akár otthon le lehessen venni az autónak az ajtóit, illetve a tetejét.
Így vajon megbűntetnének, ha egy ilyen autóval így közlekednék?
5
És ezzel melyik vizsgáztató van tisztában? 0.1%? Azzal szemben, hogy bármelyik vizsgáztató ránéz egy cabriora, hogy jé, ezzel tető nélkül is lehet menni.
Ezek a magyar szabályok, akárhogy vergődsz.
Hogy téged idézzelek, ennyit erről.
#5 Ez mind nagyon szép és jó, csak a kutyát nem érdekli, hogy mit tervezett a gyártó.
Feltettem ugye a kérdést, hogy mi a párhuzam, képtelen voltál rá válaszolni, úgyhogy akkor majd én megteszem: SEMMI! Mert a különbség az, hogy ha veszek egy kabriót, akkor annak az a hivatalos besorolása, hogy kabrió, ami magába foglalja a tető nyithatóságát, szóval nyilván a vizsgabiztos, rendőr, akárki, nem fog meglepődni. Ellenben JOGILAG olyan autó nem létezik, aminek levehető az ajtaja. Nincs ilyen járműkategória. Semmi sem fog arra utalni, hogy annak levehető az ajtaja. Mint írtam, én is le tudom venni az Astráról az ajtót és akkor mi van? Szerinted az min változtat, hogy a Wranglerről gyorsabban le lehet venni? Semmit. Bár igazából ha felszívom magam akkor lehet az Astráról is leveszem 3 perc alatt. Akkor az is legális lenne szerinted?
Bárcsak gondolkodnának egyesek, mielőtt ekkora magabiztossággal ekkora f*szságokat mondanak.
#7 Akkor a kabrió szerinted micsoda? 🤣 Az tök mindegy hogy az a tető automatán nyílik, manuálisan lecsukható, vagy pedig levehető. Attól az még kabrió. Ami létezik.
Nagyon vicces csóka vagy te.
Nem kabrió, leszerelhető tető.
Van ilyen autóm speciel, de példának ottvan a Z32, vagy akár egy régi Transam targateteje. kiszereled, kész, és NINCS kabrió besorolásban.
Z32: 3-door 2+2 Targa coupé
Trans Am: 2-door convertible
Porsche 992: 2-door targa top
Szeretnél még próbálkozni? Tudod az interneten minden megtalálható, nehéz hazudni, mert rögtön lebuksz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!