Élmény vezetni elektromos autót?
Figyelt kérdés
Gondolom jól gyorsulnak, halkabbak, nincs fokozatváltás miatt lendületvesztés, és a legtöbb ilyen autó 1 töltéssel már elmegy többszáz km-t. Én simán vennék, ha lenne rá pénzem.2024. jún. 17. 18:30
11/15 anonim válasza:
#10 Hát a gumi nálam is kussol, de én kifejezetten szeretem amikor érzem hogy a futómű befeszül a kanyarban.. persze egy ilyen i3 fedőnevű malacpersely ott már borulna :D :)
12/15 anonim válasza:
Egyfajta élmény, de élménydúsnak nem nevezném. Inkább megnyugtató vele az utazás a csend miatt. Viszont a hatótávpara miatt már kevésbé megnyugtató egy dízelhez vagy benzineshez képest.
13/15 anonim válasza:
#12 Megjegyzem, van, aki dízelt meg benzinest is képes autópályán csak 110-zel vezetni, mert fillérre pontosan próbál a fogyasztáson spórolni.
14/15 anonim válasza:
#13:
A hatótáv-para fogalmát nem én találtam ki.
Persze az újabb elektromos kocsiknak nagyobb a hatótávjuk, és a megszokott utakon az ember ismeri a töltési lehetőségeket. Viszont nem mindenkinek van pénze új autót venni, Teslát venni, és ha ismeretlen helyen jár, kevésbé ismeri a töltési lehetőségeket, útviszonyokat.
15/15 anonim válasza:
Igen, és nekem amúgy nincs is ezzel bajom, mert a kamion sem 130-cal hasít autópályán. Csak aki a hatótáv-para miatt nem megy úgy, ahogy mehetne, az ne a belső sávban legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!