Élmény vezetni elektromos autót?
Hát, amikor én vezetek, A-ból B-be megyek, nem élményt keresek. Ha élményt akarok, motorra ülök és húzom neki.
Amúgy nem sokkal másabb, mint egy jól hangolt automata váltó. Nekem pont ez a bajom vele, mert észrevétlenül is 50 helyett 60-nal megyek, mert csak a gázt nyomom, kéziváltóval meg azért érzem-hallom, milyen fokozatban vagyok és kb. mennyivel megyek. De ez tuti olyan dolog, hogy ha nem csak évi 4x vezetnék automatát vagy elektromosat, akkor meg tudnám szokni.
@3
Ez butaság.
Nagyon könnyű a priust kényelmesen, unalmasan vezetni, de szórakozni sem nehéz vele.
Én vezettem már és élmény volt.
Nagyon gyorsul és hang nélkül, állandóan húz ha lassan , ha gyorsan megy vele az ember.
Nincs elektromos autóm, de vittek már ilyennel. A sofőrtől nem kérdeztem, hogy mennyire vezetett úgy, hogy most "verseny" van, nem kérdeztem tőle mennyire taposta padlóig az amperpedált. Meg nyilván abból sem egy kategória egy kis Zoe, meg a legfullosabb, legerősebb Tesla... Úgy jó-jó, de nekem szokatlan, hiányzik belőle valami.
A szomszédomnak van egy i3-asa. Olyan vicces kis szappantartó. Vársoban szaladgálni (ők is erre használják) biztos, hogy praktikus, csendes kis dodzsem. De elnézve a hülyén keskeny és magas kerekeket rajta, nem az jut róla eszembe, hogy ezzel aztán hogy lehetne hasítani egy kanyargós szerpentinen és mindenkit le lehetne vele tolni az utakról! Rendszeresen járok napi 500-1000 km-eket autópályán. Jó, most a hatótávtól, töltéstől tekintjünk el! De ha azt mondaná a szomszédom, hogy cseréljünk és a biturbós dízelem helyett vigyem az i3-ast... Hát... Egyszer buliból, kíváncsiságból lehet, hogy kipróbálnám, de rendszeresen biztosan nem.
9. Mégis mit hasítanak a kanyargós utakon az emberek?
Mentem nagyon sokszor de alig mernek menni a kanyarokban, és olyannal nem találkoztam aki sivalkodtatta volna gumit.
Egyébként meg az i3 a legocsmányabb autó amit valaha láttam. AZ az autó ipar Trabantja.
Nézz meg egy BYD attót, na az egy szép autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!