Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik ilyen biztosítás?

Létezik ilyen biztosítás?

Figyelt kérdés

Kötelező autó biztosításról lenne szó

Nem akarok évest kötni csak 3 hónaposat

Létezik ilyen.?

110eft lenne az éves biztosításom , viszont apukámnak a fordulója szeptemberben lejár,így ő lenne az üzembetartóm akkor csak 20e Ft a biztosítás, de addig jó lenne valami ideiglenes amit csak 3 hónapra lehet megkötni.

jún. 17. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyszerűen úgy kötöd meg a biztosítást,hogy negyedévente fizeted.

Amúgy meg apud bármikor lehet a kocsid üzembentartója, es akkor a fennmaradót visszakapja. De csak akkor ha a mostani autóját eladja, ugyanis a második autoja A0-ról fog indulni, tehát nem 20-at fog fizetni ha két autó lesz a nevén.😉

jún. 17. 18:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Oh basszus
jún. 17. 18:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi
jún. 17. 18:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazából akkor lesz olcsóbb ha lakcímet változtatok
jún. 17. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ez ilyen, de valószínűleg még így is olcsóbb lesz, mintha a te neveden lenne. Én is épp tegnap kalkuláltam mert tervben van az autócsere, és már meg is van a kiszemelt. A mostani autónak meg hamarosan van évfordulója, így megkaptam a várható éves biztosítást, ami B10-el 38 ezer, kiszemelt autó ugyanez a márka és típus, csak 7 évvel fiatalabb és 1 lóerővel erősebb, arra amíg el nem adom a mostanit addig A0-s biztosításom lesz, és ugyanennél a biztosítónál 72 ezres ajánlatot kaptam. Tehát apudnak is minimum a duplája lenne, de ha valami erősebb autót vennél, akkor még drágább.
jún. 18. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!