Letezik, hogy ennyi lenne a biztositas?
szia
igen létezik.én is igy jártam.Egy 1988-as skoda 120l-et vettem meg.Az átírás 70db ezres volt.A biztositás meg majdnem 19000ft negyed évre.De hozzá kell tennem hogy friss jogsisan és ugy hogy előtte nem volt kocsi a nevemen
ha nincs kocsi a neveden es friss a jogsid akkor 60-80 ezreket elkérnek a biztosítók, aztán a bonusz m. cuccal évről évre csökken, ha nem okozol baleseteket.
nekünk 5 éves autóra 62 ezer volt az átírás, meg egy évre 11200 Ft a biztosítása b10 ben.
Sajnos reális! A biztositás rengeteg mindentől függ, az átirás ált. kijön 50 ezerből nekem pl 43 ezer volt viszont 50et adtam rá mert a kereskedés intézte a különbözetet nem kaptam vissza igy utólag bánom mert ha magam intézem megmaradt volna az a 7 ezer is igy meg a kereskedők zsebében landolt. :(
Itt ki tudod számolni pontosan mennyi is volt:
A biztositásom 24-26 évente, bár a haverom 60 ezret fizet
én ezt akkor is sokallom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!