Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Kiegészítő biztosítás elemi...

Kiegészítő biztosítás elemi kárra létezik 20 éves autóra?

Figyelt kérdés

Most, hogy egyre többször fordul elő jégeső, szélsőségesebb idő járás és viszonylag sokat van kint az autóm elgondolkodtam rajta, hogy jó lenne elemi kárra egy kiegészítő biztosítás.

Hallottam egy két videóban, hogy tizen pár ezer forintért kötöttek ilyen biztosítást.

Keresgéltem, de nem találtam semmit. Ami lenne, az inkább casco és 400 ezer forintos ajánlat egy évre, ami akárhogy is nézem elég durva.

Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy hol érdemes vagy hol lehet ilyen biztosítást kötni?

Vagy azért mert 21 éves 220 ezer kilométert futott (egyébként nagyon szép állapotú) autóval járok, rohadjak meg és vegyek inkább egy újat, hogy ilyen biztosításom lehessen?

A cascot még megértem, de a jég ugyan úgy elveri az újat, mint a régit.

jún. 17. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Vegyél valami jó erős takaróponyvát ami megvédi a jégesőtöl.
jún. 17. 13:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb tudomásom szerint KGFB-nél még extraként sincs ilyesmi. Casco játszik csak, de egyrészt azt írtad túl drága, másrészt majdnem az összes biztosítónál 15 év a korhatár, 1-2 akad ahol ez a határ 20 év, de te már abból is kicsúsztál. 20 év fölöttire szerintem lehetetlen. Más opció meg nincs.
jún. 17. 17:37
 3/3 anonim ***** válasza:

#2 Ja és még valami: "A cascot még megértem, de a jég ugyan úgy elveri az újat, mint a régit."

Igen, csak az újnak van valódi értéke, a réginek meg nincs.

jún. 17. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!