Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vegyek új autót? Milyet?

Vegyek új autót? Milyet?

Figyelt kérdés

Nekem az autók szenvedés, utálnak. Most lett megcsinálva a régi Swiftem motorja kb. fél éve.. erre olaj lámpa kivillant, de ez már az utolsó csepp, már úgy voltam, hogy megláttam megálltam vele és felszálltam a buszra be se zártam, van egy Sharanom és az is ravágtam összesen eddig 2.3 milliót 2 év alatt és nem ám azért, hogy nagyom szép legyen, hogy legyen induljon ne tiltson le, klíma jó legyen.. erre nem jó holnap szabadnapos leszek és arra gondoltam bemegyek és veszek új autót hitelre, eddig mindig elleneztem, de elvitték a kocsik a pénzem , kisemmiztek. Úgy álltam hozzá " na akkor jó lesz az adagoló, az utan nem lesz baj, jó lesz a turbó, az után semmi, hmmmm kormánymű hiba, se baj még ez az utolsó" aztán elcsesződik a csapágy, akkor kétifék, akkor most nehezen indul... akkor eltört a főtengely, akkor új motor.. akkor most minden jó... MINDEN JÓ egy telibeb4szott 1!!! EGY!!!!! Hónapig!! Komolyan utálom! Elégetném.

Kollégám meg vett egy Vitarát havi 100 ezer és boldog 7-8 évig fizetni és nagyjából ennyi.

Szégyen vagy sem kizsebelt mind két kocsim.. és minek kettő? Mert megbízhatatlan az egyik s másik is és kocsi nélkül nem maradhatok napi szinten kell.

Mit javasoltok?

2024. jún. 16. 23:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
A régi swift is megkotlik? Első autóm egy sok gazdás 300ezret futott ezres swift volt, ami kapott tőlem is rendesen. De olaj csere mindig be volt tartva és nem gagyi benzint tankoltam bele. Kellett egyszer injektort meg szelepfedél tömítést cserélni meg lakatolni. De biztos, hogy nullázott le anyagilag. De biztos, hogy tudnék cigóktól olyan állapotút venni amibe lehetne lapátolni a pénzt.
2024. jún. 17. 16:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Bérelni nem játszik? Akkor havi fix díjat fizetsz, meg tankolsz, és kész. Nem változik, lehet előre tervezni vele. Ha bármi hiba van, nem a te gondod.
2024. jún. 18. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!