Azt hirdették egy benzines XL Alteáról hogy kiválló állapotú, én minden pénzem odaatam rá de az okmányirodából hazafelé lefüstölt a kocsi. Mi legyen így?
Figyelt kérdés
Nagyon haragszom, hogy így átvertek.jún. 16. 22:31
1/7 anonim válasza:
Vidd a tesókat és beszélgess el az eladóval.
2/7 grafno válasza:
Én rokontol vettem autót és 100km után meghalt a generátor, ez benne van. Haver vett egy 6s mazdat kereskedőtol és 1het után az kb 250km a motor meghalt,ő vissza kapta pénzt.
3/7 anonim válasza:
Én vettem egy vw-t anno. Akkor a létező legfullosabb fényszórókkal, bi-xenon+kanyarkövető+ reflektor eltéríti a fény sugarát ha jönnek szembe. Kiderült hogy törve volt, az utángyártott fényszórót pedig letiltotta 2 hetente az autó. -500k ez használt autónál sajnos bennevan.
4/7 anonim válasza:
AZtán mi füstölt le?
Annyira érthetnél hozzá, le tudd írni hogy mi a baja.
EZért nem csoda ha úgy vetted meg hogy fingod nincs egy autóhoz.
5/7 anonim válasza:
Hát azt igen nehéz lesz bizonyítani, hogy már a vásárláskor is fennállt a hiba. Mivel ez jó eséllyel rejtett hibának számít.
6/7 anonim válasza:
Ahogy mondani szokás, innen szép nyerni....
Attól függ mi miatt sz@rt be a kocsi. Mert ha például csesztél megnézni az olaj- illegve hűtőfolyadék szintet és pont akkor fogyott ki, akkor ez nem az eladó hibája.
7/7 anonim válasza:
Vasárnap este feltenni egy ilyen kérdést...
Gondolom a jó állapot mellé ez volt az elérhető legolcsóbb a típusból és ahelyett, hogy megnézted volna tényleg olyan jó állapotú mint ahogy mondják örültél, hogy fele annyi mint az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!