Mi van ha bejelentettem az autó eladást, de a vevő nem tudja leadni a papírokat az okmányirodában (nem fogadják el) így visszalép a vásárlástól, viszont nekem elfogadták a papírokat?
Figyelt kérdés
Van-e mód arra, hogy visszaadom a pénzt ő meg az autót, a bejelentett eladást pedig visszavonni?2022. jan. 21. 10:42
1/7 anonim válasza:
Van, persze.
A lényeg, hogy "elállással" kell megszüntetni a szerződést, mert az a szerződés megkötésének időpontjára visszaható hatályú.
2/7 anonim válasza:
Ha Tőled elfogadták a bejelentést, akkor tőle is elfogadják az átírásra a papirokat. Más miatt akar vissza lépni, és ez csak a duma hozzá....
3/7 qkker1 válasza:
Mit hadovál, miért nem fogadják el tőle?
4/7 anonim válasza:
Miért nem fogadják el? Mindent meg lehet oldani szinte. Azt előbb hiszem el, hogy meggondolta magát. Én a helyedben nem hagynám magam, hacsak nem akarsz te is elállni az üzlettől utólag.
6/7 anonim válasza:
És te csak úgy bemondásra visszaadod a pénzt és visszaveszed az autót?
Talán a végén még azt fogod mondani hogy nem is akartad eladni? :O
7/7 Barnabas333 válasza:
Ha arra gondolsz, hogy nem íratta magára neked abból károd nem lehet ha te lejelentetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!