A régi autóknál miért nem veszik annyira szigorúan az átalakítást, mint az újaknál?
Figyelt kérdés
egyik barátomnak elvittem vizsgáztatni a ladáját és egyedül a sportkományba kötöttek bele, úgy hogy a motortérben van egy csomó átalakítás (merevítések, hűtőrendszer, sportlégszűrő, biztosítékdoboz is át van alakítva), 16os felni van rajta, le van ültetve, gombos indítás van benne, a műszefal is van át van alakítva, eközben meg az én 2012-es audi a3asom azért bukott meg, mert volt benne egy toronymerevítő.jún. 16. 14:52
1/3 anonim válasza:
Lehet nem ugyanoda vitted, vagy nem ugyanaz a vizsgabiztos dogozott aznap. Én nem tapasztalok ilyet.
Az 1978-as Ladámat mindig sokkal aprólékosabban végignézik, mint most a 2020-as, még garanciális autómat.
2/3 anonim válasza:
Ha be volt írva a Lada forgalmijába az átalakítás, akkor át kell hogy engedje. Másként 16-os felnivel nem megy át.
3/3 anonim válasza:
Az egész rendszer hulladék, ahogy van.
Nem mindegy hova viszed és éppen milyen hangulata van a biztosnak.
Pl. én mikor vittem beíratni az átalakítást, akkor össze vissza beszólogattak, meg okoskodtak, de a vizsgát meg tök korrektül lefolytatták valójában. Éppen kit fogsz ki és milyen hangulatában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!