Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vasaroltatok mar lizinggel...

Vasaroltatok mar lizinggel autot maganszemelykent?

Figyelt kérdés

Tudom cegient jobban megerne a brutto\netto miatt.

6misi kezdotorlesztovel, havi 120 5evig utana maradvany ertek 3misi egy vadiuj tesla…

Szerintetek?

2024. jún. 16. 10:46
 1/5 A kérdező kommentje:
Cegkent*
2024. jún. 16. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem.
2024. jún. 16. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Casco benne van? Mert egy használt model 3-ra is évi 400-500 ezer a casco.

Ha tudod otthon tölteni, és spórolsz az üzemanyagon havi 100 ezret legalább, akkor akár meg is érheti.

5 év után valószínű fog majd érni 8-10 milliót, így cascoval, üzemanyag megtakarítással nullán leszel, de el kell adni a futamidő lejártakor és beszállni egy újba.

2024. jún. 16. 16:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Nincs benne a casco.

Igen tudnám tölteni otthon, sőt napellemünk is van, bár nem tudom, hogy ahhoz majd milyen átalakítás kell vagy sem.

2024. jún. 16. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor csináld, ha megéri, és van rá keret. Akár ingyen is autózhatsz így. Ha viszont nem mész sokat, nem sok értelme van.

Lízingelni lehet hasznàltan is, van sok model3, ami még garanciális bőven, és 9-10 millió között van választék bőven. Itt az értékvesztés is kicsi.

Magánszemélyként német vagy szlovák tartósbérletes cégeket is megkereshetsz, használtautóra is lehet szerződni. 20% önerő, akár maradványérték nélkül. Sok helyen nincs hitelbíràlat sem, a bar lista sem akadály.

A cascot számold bele, és a havi törlesztőt. Ebből vond le azt, amit szervizre és üzemanyagra költöttél eddig, ha megéri, akkor hajrá.

2024. jún. 16. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!