Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi, BMW vagy Mercedes?

Audi, BMW vagy Mercedes?

Figyelt kérdés
Szevasztok, Audit, BMW-t vagy Mercedest ajánlanátok? Volvo-t kérlek ne írjatok, az nemigazán prémium autó.

jún. 14. 20:45
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
61%
Volvo nem prémium? 😄 Na ne viccelj.
jún. 15. 02:48
 12/32 anonim ***** válasza:
27%

Volvo egy fapados gagyi márka lett, rengeteget kell rájuk költeni és szinte az összes motorjuk típushibás. Mióta egy kínai kézben lévő SUV gyártó lettek, azóta megy a lejtmenet.

Rég kiesett a felső kategóriás prémium ligából.

Egyébként a kérdésre a válasz, számomra egyértelműen BMW.

jún. 15. 09:40
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Melyik szegmens, melyik korszak? Keret? Igények? Ezek nélkül nem lehet erre válaszolni. Így csak a márkafanok troll vitáját lehet kirobbantani.
jún. 15. 09:46
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Ezek közül csak a mercedes a prémium a többi csak az akar lenni.
jún. 15. 11:15
 15/32 A kérdező kommentje:
Általánosságban értem melyik a jobb
jún. 15. 12:12
 16/32 anonim ***** válasza:
52%
#15 Egyik sem, mindegyik szervízigényes szar. 3 évig jó, utána meg jönnek a problémák. Nem véletlen, hogy tele van olcsó pár éves használt nímet prímiummal a használtautó piac.
jún. 15. 13:24
 17/32 anonim ***** válasza:
35%

Nyomjad még a hülyeségedet 🤣🤣

jún. 15. 13:30
 18/32 anonim ***** válasza:
86%

#17 Csak nem fáj az igazság? Egy 2020-as 330i az MSRP ($40K) feléért ($20K) már kapható használtan. Egy 2017-est már $10K-ért is kaphatsz. 4 éves és 7 éves autóról van szó, még fiatalok. Egy 2016-os Civic $12-13K-nél kezdődik (az MSRP $20K volt). Szóval, melyik is tartja jobban az árát?

Van BMW-m, tudom mennyire szervízigényesek. Minden műanyagból a spórolás miatt (vízpumpa, termosztát, szelepfedél), ezért itt törik el, ott lyukad ki, meg ott szakad el, aztán folyik a hűtővíz meg az olaj, meg ilyen meg olyan elektronikai hiábája van.

jún. 15. 13:48
 19/32 anonim ***** válasza:
10%

#18 kapható, hát akkor vedd meg… drágább fenttartani, és ez téged meghat? Rossz hír, az autó nem neked készült.

Én audis vagyok, voltam, leszek, de volt bmw-m is, soha nem hagyott cserben egyik sem, csak biztosítani kell neki a kellő karbantartást, ez nyílván költségesebb mint egy átlag márka karbantartása, de ez a valamit valamiért dolog ez ilyen, viszont ha átülök a céges scrossba, meganeba, toyotába, a hányinger elkap olyan rossz ülni bennük, nekem megéri a felárat a szervíz, mindenkinek egyéni döntése ezt mérlegelni hogy mi a fontos neki az autóban, és hogy megteheti e azt hogy egy prémiumot fenttartson.

jún. 15. 13:59
 20/32 anonim ***** válasza:
62%
#19 Ha egy autó tele van gyári hibákkal, állandóan baja van és értéke gyorsabban esik, mint a forint értéke, az nem egy jó autó 😂
jún. 16. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!