Vettem egy szalon autót(skoda superb) 35ezrenként mondták az olajcserét?
Úgy tűnik, igen.
Nem megy el a garancia, viheted gyakrabban, ha bírja a pénztárcád.
Az nyilván nem gond, csak nem szeretném, hogy olajfogyasztás legyen.
1.8t vettem
Attól, hogy márkaszervizben köztes olajcserét végeztetsz, mi a fészkes fenétől menne el a garancia?! Nem is értem a logikádat...
Egyébként általában km vagy idő is meghatározva szokott lenni. Ha valaki pl extrém esetben csak 5000 km-t megy egy év alatt, az nem azt jelenti, hogy 7 évig nem kell rajta olajat cserélni.
Általában 1 év szokott lenni az időlimit. Akkor is ha egy év alatt be se indítod a motort.
Én a helyedben 10-15e km-enként, vagy 1 évente (amelyik előbb eljön), lecseréltetném, ha nem csak a garanciaidő végéig akarod megtartani az autót.
Kapható gyári olaj/szűrő akárki kicserélheti. Márkaszervíz észre sem veszi és sokkal olcsóbb.
#8 Elég nagy f@sz márka szervíz lehet, hogy nem kell a potya pénz 🤣 olaj/olaj szűrő minden típushoz kellene lennie polcon. Nálunk a főnök már vezényelte is be az ilyet soron kívül. Volt, hogy két vizsgás között az aknán megcsináltuk. A gari időben végzett olajcsere a legdrágább. A gari utáni sok márkánál már kedvezményes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!