Még mindig elfogadja a rendőr ha lejárt jogosítványhoz a friss orvosi alkalmassági papírt mutogatjuk?
Figyelt kérdés
jún. 13. 19:07
1/8 anonim válasza:
Szerintem ha pár napja járt le a jogsi azért nem is büntet.
2/8 anonim válasza:
Még mindig? Soha nem is fogadták el. Attól hogy az orvosnak megfeleltél, attól még nincs érvényes jogsid. Ideiglenesen elfogadott papírt csak az okmányiroda ad, ha megkérvényezed az új jogsit.
4/8 A kérdező kommentje:
2 az nem ad
jún. 14. 05:51
5/8 anonim válasza:
Hogy a fenébe ne adna? Most újítottam 3 hete. Kapsz az orvostól alkalmassági igazolást, azzal bemész az okmányirodába, kérvényezned az új jogsit és amíg ki nem küldik, addig ad egy papírt, amin szerepel, hogy a régit leadtad, úton van az új, addig az igazol. 30 napig érvényes.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem ezt mondta. De köszi megpróbálom akkor másikban. Ez Magyarország.
jún. 14. 07:37
7/8 A kérdező kommentje:
Illetve egy kérdés ha ügyfélkapun keresztül csinálom akkor is lesz valami letölthető igazolás?
jún. 14. 07:38
8/8 anonim válasza:
#7 Azt sajnos nem tudom, én személyesen intéztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!