Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan platform, ahol...

Van olyan platform, ahol normális embereknek lehet használt autót hirdetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. El szeretném adni az autómat. Tudtok valami olyan privát facebook csoportot, weboldalt vagy bármilyen platformot, ahol viszonylag kulturált közösség van, és kevesebb esély van rá, hogy analfabéta, "mennyitengedsz a felébű tesó" típusú emberekkel kelljen alkudoznom/vitatkoznom? A hasznaltauto.hu-n és a facebook marketplace-en is találtak már be olyan emberek korábban, akiktől a hideg kirázott, amikor megjelentek az autómnál. Nem szeretném kereskedésbe beadni, ezért érdekel, hogy van-e olyan oldal, ahol normális közösséget találok?

jún. 11. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy autót meghirdetsz, mindig lesznek olyanok, akik nem tetszenek neked.
jún. 11. 11:26
 2/9 A kérdező kommentje:
1: Az világos, de sokat hirdetek műszaki cikkeket, és óriási a különbség pl. egy marketplace és egy hardverapró között a közösség tekintetében. Arra gondolok, hogy van-e ehhez hasonló felület autók hirdetésére? (Lehet, hogy a hasznaltauto.hu a legjobb, nem tudom.)
jún. 11. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs.
jún. 11. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen sajnos. Hahun talán kevesebb az esély rá, de nem sokkal. Telefonban általában el lehet dönteni a stílusából, hogy milyen az ember. Én kétszer hirdettem autót, szerencsés voltam ezek szerint hogy nem találtak ezek be? Hahun hirdettem.
jún. 11. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Meglepődsz kérdező, feltettem én is egy olcsóbb autót a hardverapróra, hátha valami IT-s fiatalnak jó lesz kezdő autónak.

Erre megtalál ott egy autókereskedő RÁCZ nevű, JNSZ megyéből...meg se nézte már alkudozni akart 33%-ot, megállapodtunk, a kb 10% alkuban, elvittem neki a fráncba az autót, erre talált mindenféle mondvacsinált, pitiáner hibát az autót, és csak tartotta magát a 33%-hoz...

Aztán visszatette a hardverapróra dupla áron....

Írtam neki egy kedves levelet....

Pedig a marcketplace erre a legjobb, megtalálnak debilek, de legalább látod, ki ír. Ha nem szimpatikus, tiltsd le.

jún. 11. 12:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#5: Hát ne haragudj, de ezt a sztorit magadnak csináltad.
jún. 11. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Akármit akarnék eladni és nem vinném senki után , ez biztos.

Jöjjön ide és akkor beszélhetünk.

jún. 11. 15:28
 8/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Normális emberek mindenhol vannak. Meg normálatlanok is.
jún. 12. 16:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Bárhol lehet hirdetni sőt eladni is, de az üzlet gyakran az eladó karakterétől is függ.

Sokan nem merik bevállalni, pedig van az az eset amikor csak annyi a válasz:

sajnálom, Önnek nem eladó az autóm.

jún. 12. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!