Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Insignia Első gen. ki/mi...

Opel Insignia Első gen. ki/mi a gyári fék tárcsa márkája?!

Figyelt kérdés
Vannak gondok a fékkel....

2024. jún. 11. 07:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%

"1.es halistennek nem dízelt vettem, attól az Isten Mentsen meg..."

A benzines is pont olyan trágya domb, megeszi a fejed is.

júl. 31. 12:48
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen mindegy, mert a mind a kettő trágyadomb.
júl. 31. 14:53
 13/23 A kérdező kommentje:
Miért ennè meg?!
júl. 31. 17:30
 14/23 anonim ***** válasza:
39%

Nálunk céges autók voltak annó a 2010-es években A-s Insigniák. 1.6T motorosak, kézi váltósok voltak. Azt hiszem 180Le-s volt az a motor, de a nehéz kaszni miatt közel sem tűnt annyinak.

Műszaki gondok nem nagyon voltak velük. Kötelező szervizeken kívül nem volt jellemző, hoyg szervizbe kellett volna őket hordani. De annyira én sem voltam tűlük elragadtatva. Nehéz mint a sár. Kívülről nagy batár, belül semmivel nem tűnik tágasabbnak, mint egy korabeli Astra.

júl. 31. 17:36
 15/23 anonim ***** válasza:
SZóval folytatva, a "trágyadomb" jelző, amit itt valaki írt, erős túlzás. Meg ezen az oldalon valamiért általános az Opel utálat. Olyanok is gíűlölik, akinek soha nem volt, az indok: "azért mert csak". De az Insignia tipikusan olyan autó, ami nagyobbat akar utatni, mint ami. Az A-s Insignia szerintem egy felpumpált, pufók J Asta. A B generáció már jobban bejön kinézetre. Bár azt meg nem használtam. Ez csak a saját véleményem. Lehet hogy van akinek tetszik az A-s is.
júl. 31. 17:39
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

https://www.youtube.com/watch?v=4xEEEGBt8io&t=765s

Beszéljenek akkor a szakik.....

júl. 31. 17:50
 17/23 anonim ***** válasza:
53%

Az egyik barátnőm már 4 hónapja nem tud tőle megszabadulni, imádkozik érte, de a kutyának sem kell. Senki nem meri megvenni, pedig egy vagyont költött már rá.

Egyébként dízel szedán. :P

júl. 31. 21:16
 18/23 anonim ***** válasza:
53%
Kérdezőnek írtam. :)
júl. 31. 21:16
 19/23 A kérdező kommentje:
17es nem is csodálom az első gen dízel egy időzített bomba. Barátnőd jó férfias kocsit választott magának 😎😁 14.es és? Miért 180le-től kikene ugrani a hiper térbe vagy mi?! 😆Persze mivel másfél tonna, lehet egy octaviaba nagyobbat menne az tuti. Egyébként igen, ezen kívül más baja nincs. Akkor meg?! Nekem pont flottás autóm van.
aug. 2. 11:14
 20/23 anonim ***** válasza:

"14.es és? Miért 180le-től kikene ugrani a hiper térbe vagy mi?! 😆Persze mivel másfél tonna, lehet egy octaviaba nagyobbat menne az tuti. Egyébként igen, ezen kívül más baja nincs. Akkor meg?! Nekem pont flottás autóm van."

Ezt most kicsit nem értem... Én egy szóval se írtam ilyen hiperteres akármit, amit összezagyválsz. A saját tapasztalatomat írtam le, arra reflektálva, hogy egyesek szerint "trágyadomb". Van ennél jobb autó is persze, de nekem semmi bajom nem volt vele. De úgy látszik hiba volt leírni, mert tőled is csak a kötözködést kapom.

Ezt az Octavia dolgot sem igazán értem. Nekem sosem volt, nem is állítottam ilyet.

aug. 2. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!