Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tönkretettek egy autót amit...

Tönkretettek egy autót amit eladtam és most engem vádolnak. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Adott egy autó amit megvettek tőlem több,mint kettő hete. Teljesen rendben volt átnézték elvitték próba körre írtuk a papírokat és vitték.

Majd pár napja közölték velem,hogy eldurrant egy vízcső ,de ennek ellenére hazamentek vele és megtettek vele 250 km-el elmondásuk alapján víz nélkül!! Most engem vádolnak,hogy én adtam el az autót hengerfejesen miközben egyértelműen ők tettek azzá. Az autó 23 éves 280.000-290.000 ezer km futott . Felajánlottam,hogy a hengerfejezés árát kifizetem ,de már hirtelen motort is kell cserélni, hirtelen az automata váltó sem jó ,mert elindul gáz nélkül ha nem lép rá a fékre és sebességben van( ez a dolga). Tehát most 350.000 kérnek tőlem egy 750.000 ft-os autóból amit nyilván nem fizetek ki! Pereskedéssel fenyegetőznek, hogy lehetne igazságot tenni?

2024. jún. 10. 19:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Csak nehogy házhoz menjenek ejszaka. Én felnek basszus, eddig csak bontóba adtam le a kocsiaimat vagy rokonnak adtam el.
2024. jún. 11. 10:43
 22/25 A kérdező kommentje:
Jajj én nem félek! Amelyik kutya ugat az nem harap. Hát jöjjenek az biztos, hogy rájuk hívom a rendőröket aztán teszek róla, hogy legyen okuk bíróságra mászkálni 😄
2024. jún. 11. 12:00
 23/25 anonim ***** válasza:

250 km-t víz nélkül? Lehetetlen 😄

Az a motor már felforrt volna illetve a vízhőfok is bele ért volna már réges rég a pirosba.

2024. jún. 12. 03:28
 24/25 anonim ***** válasza:
23 a motor nem forr fel, hanem megszorul nagy eséllyel.
2024. jún. 12. 09:09
 25/25 anonim ***** válasza:
#24 köszi a kijavítást, megszorult akartam írni.
2024. jún. 12. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!