Tönkretettek egy autót amit eladtam és most engem vádolnak. Mit tehetek?
Adott egy autó amit megvettek tőlem több,mint kettő hete. Teljesen rendben volt átnézték elvitték próba körre írtuk a papírokat és vitték.
Majd pár napja közölték velem,hogy eldurrant egy vízcső ,de ennek ellenére hazamentek vele és megtettek vele 250 km-el elmondásuk alapján víz nélkül!! Most engem vádolnak,hogy én adtam el az autót hengerfejesen miközben egyértelműen ők tettek azzá. Az autó 23 éves 280.000-290.000 ezer km futott . Felajánlottam,hogy a hengerfejezés árát kifizetem ,de már hirtelen motort is kell cserélni, hirtelen az automata váltó sem jó ,mert elindul gáz nélkül ha nem lép rá a fékre és sebességben van( ez a dolga). Tehát most 350.000 kérnek tőlem egy 750.000 ft-os autóból amit nyilván nem fizetek ki! Pereskedéssel fenyegetőznek, hogy lehetne igazságot tenni?
250 km-t víz nélkül? Lehetetlen 😄
Az a motor már felforrt volna illetve a vízhőfok is bele ért volna már réges rég a pirosba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!