Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tönkretettek egy autót amit...

Tönkretettek egy autót amit eladtam és most engem vádolnak. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Adott egy autó amit megvettek tőlem több,mint kettő hete. Teljesen rendben volt átnézték elvitték próba körre írtuk a papírokat és vitték.

Majd pár napja közölték velem,hogy eldurrant egy vízcső ,de ennek ellenére hazamentek vele és megtettek vele 250 km-el elmondásuk alapján víz nélkül!! Most engem vádolnak,hogy én adtam el az autót hengerfejesen miközben egyértelműen ők tettek azzá. Az autó 23 éves 280.000-290.000 ezer km futott . Felajánlottam,hogy a hengerfejezés árát kifizetem ,de már hirtelen motort is kell cserélni, hirtelen az automata váltó sem jó ,mert elindul gáz nélkül ha nem lép rá a fékre és sebességben van( ez a dolga). Tehát most 350.000 kérnek tőlem egy 750.000 ft-os autóból amit nyilván nem fizetek ki! Pereskedéssel fenyegetőznek, hogy lehetne igazságot tenni?

2024. jún. 10. 19:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Szokásos cickány műsor. Én bele is írom a hirdetésekbe mindig, hogy cigányok ne is hívjanak

Amúgy ha igaz is lenne ez, akkor nagyon maximu az eldurrnat vízcsövet lehetne rajtad behajtani, senki sem kényszerítené őket hogy több száz további km-t tegyenek meg víz nélkül.

De nyugi a cső sem durrant el

2024. jún. 10. 21:23
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Adás-vételi ki lett töltve? Kormányablakba leadtad a saját példányod? Ha igen, neked ezzel már nincs dolgod. Ha nem, akkor meg hülye vagy.
2024. jún. 10. 21:37
 13/25 A kérdező kommentje:
Én első ránézésre nem gondolnám cigánynak őket.
2024. jún. 10. 22:18
 14/25 A kérdező kommentje:

12/

Persze ki lett töltve és természetesen 8 napon belül lejelentettem a tulajdonos váltást.

2024. jún. 10. 22:21
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Mit bénázol? Tilts le őket mindenhol, és kész. Ha akarnak, majd jogi úton megkeresnek, de úgysem fognak, hisz hazudnak.
2024. jún. 10. 22:27
 16/25 anonim válasza:

Ezért szeretek feljönni erre az oldalra hogy van e még aki ad el c vitaminnak kocsit és igen van. Na lényeg a lényeg

Valoszinü tönkrebaszták veled kiakarják fizettetni és pont .

Hengfejes volt mikor megvették? : 1nap alatt is simmán lehet hengerfejes.

D-be rakják az automata váltót és elindul? : Wow azta ott nem hogy a 8 általános nincs meg de az óvoda alsó szintje sem.

Perre viszi oszt mit mond ?? Csokolom vettem egy régi kocsit sok kilométerrel és tönkre ment ? Szerintem az autómárka gyárat próbálja perelni hogy tönkre mert menni egy kocsi :(

Nem fognak semmit sem csinálni nagy a szájuk fenyegetőznek stb. Az ilyet már letiltottam volna vagy megveretettem volna valami nagydarab emberekkel annyi pénzből :D

Legegyszerűbb üzenet, hívás tiltás és kész jó éjszakát.

2024. jún. 10. 22:34
 17/25 anonim ***** válasza:
#14 Akkor neked nincs teendőd. Adás-vételi aláírása gyakorlatilag nyilatkozat arról, hogy minden hiba ismert. Ami utána történik, az már az új tulaj baja. Nem is kell felvenni ezeknek mostantól a telefont. Lengesd be, hogy ha bármit akarnak, akkor az ügyvédjük keresse meg az ügyvédedet. Olyan sürgősen el fognak kussolni az ügyvéd szó hallatán, hogy csak na. :)
2024. jún. 11. 06:15
 18/25 A kérdező kommentje:

Még amikor utoljára beszéltem velük azt mondták,hogy :

Ők már beszéltek ügyvéddel elmondásuk alapján és ismerik a jogot és megnyernék a pert 😂😂

Köszönöm mindenkinek , letiltottam őket

2024. jún. 11. 08:07
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ők már beszéltek ügyvéddel"

Mondd, hogy te is, tegyék meg a feljelentést, és majd az ügyvédek lesakkozzák.

2024. jún. 11. 09:05
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezek akkor nyernének pert, amikor én leszek a Mikulás. :)
2024. jún. 11. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!