Suzuki Ignis 1.2 hybrid vélemények?
Figyelt kérdés
Szóba került, hogy ilyen kocsit veszek nagy többségében városi közlekedésre. Mennyire megérős?
És az a villanymotor milyen erős benne, mennyire észrevehető, hogy húz?
jún. 9. 11:23
1/13 anonim válasza:
Semennyire nem erős. Az csak arra van, hogy rásegít a benzinmotorra, hogy alacsonyabb legyen a fogyasztás. Nem egy olyan igazi hibrid gép ami tud elektromosan is menni.
2/13 A kérdező kommentje:
Szuper. És úgy ámblokk mennyire megbízható autó?
jún. 9. 11:43
3/13 anonim válasza:
Az egy nagy semmi az ilyen hibrid, csak több a hiba forrás és majd sűrűbben kell járni szervizbe.
4/13 anonim válasza:
Városra plug-in hibrid való (PHEV). Tehát olyan, ami otthon/állomáson tölthető, és képes akksiról menni ~50km-t.
A sima hibridek tulajdonképpen átverések. Bár a fogyasztás kisebb, de közben a motorikus részre ugyanannyit kell költeni, a hibridre meg mégtöbbet... jobban jársz akkor a hagyományos benzinessel.
5/13 A kérdező kommentje:
Hát az szomorú. Akkor ilyen ötleteim vannak még, hogy Toyota Auris, vagy Opel Corsa, lényeg hogy benzines legyen, és 2016-nál nem régebbi.
jún. 9. 13:01
6/13 anonim válasza:
Swift 1.2-es hibrid nélkül.Ha nem akarsz szerelőhöz járni, japánt vegyél. Tudom mondják: Qrva drága az alkatrész hozzá. Én mondom: Drága, de nincs rá szükség.
8/13 anonim válasza:
Persze jobb lenne a hibrid rendszer nélkül, mert annyival nem fogyaszt kevesebbet, cserébe plusz hibalehetőség. De olyan kicsi az az aksi, hogy ha tönkre is megy, nem hinném hogy drága a csere. Cserébe szívóbenzinesen ki tudták adni a mindenféle turbó, kettőstömegű minden ilyen nélkül. Egyértelműen a lehető legjobb választás a vele egykorúakhoz képest, ha a megbízhatóság és a kevés fogyasztás a lényeg városi használatra, néha földúton. Ha földútra nem mész, akkor inkább a swift. Szebb is meg praktikusabb is.
9/13 anonim válasza:
ma 13:47 Én pedig nem vennék új autót. 2 éve vettem 3 éves használtat 18 ezer km-el, jóval kevesebb mint fél áron. (MO-n volt először forgalomba helyezve is.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!