BMW autószerelőt valaki???
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg tud-e valaki Nógrád (esetleg Heves) megyében megbízható, jó és korrekt BMW autószerelőt?
Ha igen, tudna adni egy nevet/elérhetőséget/címet?
Szeretnék venni egy BMW-t, csak nem szeretnék addig, amíg nincs meg hozzá a megfelelő szaki.
Előre is köszi! :)
Köszönöm a válaszod.
120d a kiszemelt (2007).
Egyedül vagyok, magamnak kéne ingázni, úgy tudom az M47-es jó motor. Igazából ennyit szeretnék tudni, hogy valaki tud-e esetleg, aki foglalkozik ilyen autóval.
Köszi kettes a válaszod, tudok én is egyet Pest után, de Észak-Magyarországról nem lenne kellemes mindig oda hajtani vele.
Hármas...oké. Örülök, hogy tudsz.
A legegyszerűbb ha belépsz egy E87 csoportba és ott érdeklődsz. Rengeteg BMW szaki van az országban, a többség nem hirdeti magát az interneten, függetlenül attól h normál műhelyről vagy maszekról van szó.
Borsod megyében tudok szerelőt ajánlani, ha ez esetleg segítség.
Egyébként igen, az M47 motorcsalád legendásan jó, de a koruk miatt már oda kell rá figyelni. Egyébként egész pontosan M47D20TÜ2 motor van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!