ABS hiba a műszerfalon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma délelőtt beinditottam az autót, viszont csak másodjára indult be mert elsőnek túl hamar engedtem el a kulcsot. Ezt csak azért írtam le mert lehet hogy fontos. Aztán beindult, majd kigyulladt az abs és az asr lámpa is. El is vittem a szerelőmhöz, aki kiolvasta (semmi értelmes hibát nem írt) majd kitörölte a hibakodot, viszont 2 méter megtétele utána visszajött ugyanez a jelenség. Az abs biztos nem működik (szerintem csak a bal első keréken nem), kipróbáltam. A fék szó szerint semmit nem változott ezen kívül, tehát pedál nem esik be nem gyengült a fékerő semmi probléma nincs vele csak ez.
Szerintetek mire számíthatok? Mi lehet a hiba? Egy egyszerű párezer forintos szenzor is lehet az oka? Köszönöm!
2024. jún. 5. 22:04
11/13 A kérdező kommentje:
Kicsit megkésve viszont csak most tudtam megcsinálni az autót. Egy főbiztosíték volt a baj
2024. júl. 3. 11:35
12/13 anonim válasza:
Ok, de veletlenul nem mennek ki a biztositekok az autoban, annak oka volt.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát lehet. Majd kiderül. Viszont rengeteg ilyen típusú problémát olvastam a neten hogy sokaknak volt ez a baj
2024. júl. 3. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!