Mi történik ha elrontom az autó waxolást?
Figyelt kérdés
Zöldfülű vagyok ebben , és szon kìvül hogy foltos lesz mondjuk pàr hónapig nagyobb kàrt tud a fényezésben tenni?2024. jún. 3. 19:48
1/3 anonim válasza:
EZ egy viasszerű cucc, amit felkensz a karosszériára, utána visszatörlöd. El nem tudom képzelni, hogy mit lehet ezen elrondani. Esetleg igen,ha nem törlöd vissza az anyag maradékát, akkor meglátszik rajta. De azt látod, le tudod törölni, fél perc.
2/3 krwkco válasza:
"...azon kìvül hogy foltos lesz mondjuk pàr hónapig, nagyobb kàrt tud a fényezésben tenni?"
Ha túl sokat vár az ember a letörléssel vagy túl sok vaxot visz fel, akkor foltos maradhat a letörölhetetlen, beszáradt maradéktól. A fényezést ez egyáltalán nem károsítja.
De meg lehet próbálni kis területeken további vaxot felvinni és azonnal letörölni. Sikerülhet, mert az oldószeres friss vax feloldja a régit.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem ,köszi a vàlaszokat :)
2024. jún. 3. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!