Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi történik ha elrontom az...

Mi történik ha elrontom az autó waxolást?

Figyelt kérdés
Zöldfülű vagyok ebben , és szon kìvül hogy foltos lesz mondjuk pàr hónapig nagyobb kàrt tud a fényezésben tenni?
2024. jún. 3. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
EZ egy viasszerű cucc, amit felkensz a karosszériára, utána visszatörlöd. El nem tudom képzelni, hogy mit lehet ezen elrondani. Esetleg igen,ha nem törlöd vissza az anyag maradékát, akkor meglátszik rajta. De azt látod, le tudod törölni, fél perc.
2024. jún. 3. 20:53
 2/3 krwkco ***** válasza:
100%

"...azon kìvül hogy foltos lesz mondjuk pàr hónapig, nagyobb kàrt tud a fényezésben tenni?"

Ha túl sokat vár az ember a letörléssel vagy túl sok vaxot visz fel, akkor foltos maradhat a letörölhetetlen, beszáradt maradéktól. A fényezést ez egyáltalán nem károsítja.

De meg lehet próbálni kis területeken további vaxot felvinni és azonnal letörölni. Sikerülhet, mert az oldószeres friss vax feloldja a régit.

2024. jún. 3. 21:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem ,köszi a vàlaszokat :)
2024. jún. 3. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!