Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lyukas klímakompresszorból...

Lyukas klímakompresszorból folyamatosan szivárog a gáz, vagy csak ha be van kapcsolva?

Figyelt kérdés

Lyukas klímakompresszorból folyamatosan, kikapcsolt klímánál is szivárog a gáz, vagy csak ha be van kapcsolva a klíma?

Röviden: Lyukas a klímakompresszor, irreális árat kaptam, az autó árának 40%-a az új kompresszor ára. Mivel jövő év elején úgy is le akarnám cserélni, igy most 25 000 Ft.ért feltöttem gázzal, tudván, hogy alig 2-3 hónapot bír csak ki, de legalább a nyár nagy részében nem sülök meg.

Tavaly nyár elején lett feltöltve, azt hittük csak kifogyott, de mivel nyár vége felé már maxon sem ugy hűtött, igy elvittem szerelőhöz, ahol kiderült, hogy lyukas, majd azóta üres is lett. tehát ebből adódóan bizom benne, hogy ismét igy kibirja a nyarat.

jún. 3. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Folyamatosan. A gáz mindig ott van a rendszerben, mindig nyomás alatt van, a klímakompresszor bekapcsolása csak elkezdi keringtetni azt. Ha ki van kapcsolva, akkor is tud szivárogni bárhol.
jún. 3. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Folyamatosan. Ha likas, akkor likas.

Esetleg bontottat tudsz hozzá nézni ha valami gyakori típusról van szó.

jún. 3. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Dehogy szivárog folyamatosan.

Vagyis amíg van gáz addig szivárog, de ha már elszivárgott (ami esélyes) akkor már nem fog.

jún. 3. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

#3 Micsoda? Ha nincs benne gáz, akkor nem szivárog a gáz? HÁT EZT NEM IS GONDOLTUK VOLNA BAZMEG de jó hogy itt vagy, hogy ilyen bölcsességekkel árassz el minket...

Te amúgy hol alszol, hogy álmodban nem lopnak el?

jún. 3. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!