Hogy van az, hogy ha nem csatolom be az övet az autóba megbüntethetnek, de a nagymotorokra nem köteleznek egy háttámlát se? Negyven kilós csajok utasként szinte lebegnek a motorokon.
Teljes mértékbe igaza van a kérdezőnek! Ezekre az utakra maximum smkp.t engednék egyébként is. Visszatérve a háttámplára azt is kötelezném!!
Gondolkodjunk már kicsit egy személykocsiba hátul is le kell, hogy kösd magad, a motoron meg minden nélkül lebeghetsz?
Lovaglás??
A ló sebessége még csak a smkp.ét se éri el :D
Jaaa nálam a robogó nem smkp. A simson, babetta az igen!!
A kis kerekeke ha zavarnak akkor a rollerekkel mit kezdessz?
Inkább karambolozok hússzal mint kilencvennel. Nekem nem mindegy.
"Mondjuk a Simsont meg a Babettát egy mondatban említeni is kicsit vicces."
Az én korosztályomnak egy lapon szerepel a kettő. Akkoriban aki módosabb volt, neki volt simsonja a szegényebbeknek meg babettája. Akik kicsit menőnek gondolták magukat, azoknak java mustangja. A csóróknak meg komárja, rigája, verhovinája. A robogóként emlegetett zümmögők csak csömbörlékek még a rigához képest is! Az én szememben!! Persze sokat változott a világ. Ahogy megjelentek a robogók, jöttek a pamacs fejű kopott térdes farmeros, bokáig se leérő hosszúnadrágos, pipalábszárú bzik. Nekik való a robogó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!