Ezért megbüntethetnek?
#20:21
Nem vettem jegyet. Arrébb gurultam.
#20:23
Értem, köszönöm!
Ez kamu.
A parkolóellenőr nem fotóz, hanem először ellenőrzi a rendszámot, hogy nem indítottak-e rá mobilparkolást. És utána sem fotóz ( sőt, a rendszámot sem ellenőrzi), ha a vezető a járműben ül és jár a motor. De ha mégis ezt tenné. akkor ki is nyomtatná a "büntetőcetlit", így nem lenne kérdés hogy megbüntetett-e. A parkolási bírság nem traffipax-bírság, hogy majd megkapod postai úton.
Arról nem is beszélve, hogy beszéltél az állítólagos ellenőrrel, és nem tudod megbüntetett-e? Igen életrevaló figura lehetsz. :-D
"Attól függ. Ha magánterületre hajtottál be akkor az első pillanattól kezdve fizetős."
Ez igaz ( lehet) , csak nem az első pillanattól jár a büntetés. Hogy fizetne behajtás előtt? Egy plázába behajtva előre fizeted a parkolást?
Vagy kitalált, kamu kérdés, vagy elhallgat pár apró részletet a kérdező.
Ez így, ebben a formában nem történt meg.
#6: Pl. rendezvények idején a Hungexpo körül pont így megy. Szedik a rézbőrűek a parkolási díjat, ahogy lefordulsz az útról, előre fizetsz.
Nyilván ettől még a sztori kamu
"Szedik a rézbőrűek a parkolási díjat, ahogy lefordulsz az útról, előre fizetsz."
De ott nincs időarányos díj, hanem fix parkolási díj van. És ott sem fotózással kezdnek hanem kérik a díjat. Olyan van, hogy egy parkolóba díjköteles a behajtás, de akkor addig nem is hajthatsz be, amíg azt meg nem fizeted. ( Vagy, ha be is hajthatsz, egyből ott vannak és kérik a díjat, nem fotózni kezdnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!