Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezért megbüntethetnek?

Ezért megbüntethetnek?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy pont kocsival volta és hívtak telefonon. Csak egy "Hol vagy?" lett volna az egész hívás, tehát lefordultam egy parkolóba, hogy ne vezetés közben telefonáljak. Amint megálltam, ki sem szálltam a motort se állítottam le, máris oda ugrott a parkoló ellenőr a kis telefonjával és fotózott is. Még a telefont se volt időm felvenni. Kérdeztem, hogy miért fotóz fél perc és itt sem vagyok. Azt mondta jegyet kell venni... Nem tudom, hogy most így megbüntetett-e, mert lefotózott. Ilyenkor most mi van? Ezért megbüntethet egyáltalán így?
2023. ápr. 8. 20:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Viszont akkor a rendszámot nézte, hogy vettem-e rá mobiljegyet. Így érthető miért volt ez az első megjegyzése.
2023. ápr. 8. 23:11
 12/13 NTBS ***** válasza:
100%
Igen.
2023. ápr. 9. 07:12
 13/13 anonim ***** válasza:
55%
cool story bro
2023. ápr. 9. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!