Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik szín áll jól egy...

Melyik szín áll jól egy Porsche 911 Carrera-nak?

Figyelt kérdés

A 911-es kupé sziluettje örök. Rengeteg apró változtatáson ment keresztül az 1964-es debütálása óta, de a lényeg csaknem változatlan.

Arra vagyok kíváncsi, hogy egy ilyen egyszerre klasszikus és egyszerre örökifjú sportkocsinak ki milyen színt tart a legjobbnak? Elegáns visszafogott, monokróm? Vagy inkább élénk, harsányabb?

2024. máj. 29. 20:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Amúgy a kanárisárga helyett azt használja a Porsche, hogy Speedyellow illetve Speedgelb. És azért mosolyogtam csendben, mert nekem pont ez a sárga van, fekete bőrrel amit sárga cérnával varrtak. A kérdés is egy ilyen márkatársi csapatbeszélgetés nyomán lett kiírva. 356 van több barátomnak is. Mondjuk az már pluszban jelenleg nekem se férne bele.
febr. 7. 20:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!