Minimum hány cm magasnak kell lenni hogy le érjen a lábam a supermoton?
Figyelt kérdés
még idén nyáron el szeretném kezdeni az 50ccmes motorra a jogsit, viszont az a baj hogy kisebb növésű vagyok, kb 158 cm magas, és azon gondolkoztam hogy pl egy derbi sendan, Gilera smt-n, cpi sm-en, vagy még az apriliat is jónak látom, attól félek hogy nem érne le a lábam, igazából az is jó lenne ha legalább az egyik leér ha a motort oldalra döntjük pl piros lámpánál ha megallok. A lényeg hogy le érjen legalább egy kicsit, mert nagyon régóta szeretnék már motorozni és nem szeretnék lemondani róla a kistermetem miatt. Szerintetek esélytelen a dolog?máj. 27. 17:55
2/6 A kérdező kommentje:
2/1 Nyilván ha nagyon alacsony a motorhoz akkor nem ér le a lába, akkor min múlik?
máj. 28. 19:32
3/6 anonim válasza:
Volt egyszer egy ilyen f.s tartály motorom. Ez elég magas 50-es enduro ami látszik is a képen. Jó én 186vagyok, de akitől vettem ő egy teljes fejjel kisebb volt nálam és ennél nagyobb motorokat is megült.
4/6 A kérdező kommentje:
3/4
De én közúti használatra szeretném venni, viszont nem nagyon találok olyat amin le is érne a lábam.
máj. 30. 20:39
5/6 anonim válasza:
Én is közúton jártam vele. Ez csak 50-es derbi rabasa. Talán a Derbi Senda kisebb kerékkel jó lehet neked.
6/6 A kérdező kommentje:
6/5
rendben, köszönöm a választ!
jún. 1. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!