Hogyan kezdjek bele? (50ccm-s endurot szeretnék venni)
többi lent
Figyelt kérdés
50ccm-s enduro/supermoto szeretnék, facebookon nézegetek használtakat. Van most egy robogóm màr két éve, és úgy érzem most váltani szeretnék. Milyen fajta endurot ajánlatok? Egy kicsi hátrány hogy 160 cm vagyok és a robogómon is a lábujjhegyen ér le a lábam, de nem akadályoz. Illetve tudtok olyan motoros kereskedést, vagy emberkét aki használt, átnézett motorokat ad el (helyileg dunántúlon)?
Nézegettem motorokat, ezeket nagyon bejönnek: rieju, derbi, generic, cpi, aprilia. De a kettő kedvencem a rieju és a generic. Kérlek segítsetek. Illetve hogy álljak ennek az egésznek neki?
Itt Várpalotán a Yamaha motorcenterben szoknak árulni ilyen motorokat, ők szervizelik is, és úgy is hirdetik, hogy át vannak nézve. Amiket felsoroltál motorokat azok amúgy egykaptafa gépek, mert mindegyik gyártó a Minarellitől vásárolja bele a blokkot, és vagy AM6 vagy D50B van bennük, viszont ezzel a magassággal szerintem problémás lehet ez a kategória. Én 171 centi vagyok, és még nekem is problémás az SX50-esem, a 89 centis ülésmagasságával, de ha erre jársz én szívesen megengedem, hogy felülj rá.
máj. 2. 15:29
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy hogy felajánlottad!! Ránézek az oldalukra ha van.
máj. 2. 22:46
3/5 anonim válasza:
A weboldaluk sajnos nem ér semmit, de a marketplace-en szoktak hírdetni ők is.
Viszont a facebook oldalukon is fenn vannak motorok, és ahogy nézem ,van bőven az általad kiszemelt kategóriából is.
És a motort nem lehet valahogy “leültetni”? Sajnálom ha nagy butaságot kérdeztem. Nem tudom mit csinalják azzal hogy lehet nem ér le a lábam
máj. 2. 23:19
5/5 anonim válasza:
Nem tudom,hogy lehet-e bele hátra rövidebb rugóstagok kapni? Elöl még lejebb lehet engedni valamennyit a villaszárakat, de hátul nem himbás mint a DL-em, aminél a kutyacsontot szokták cserélni. Esetleg az ülésen lehetne valamennyit átalakítani talán. De egyszer egy hírdetésben olvastam,hogy van ennek egy alacsonyabb verziója is, max megkérdezed a hirdetőket az ülésmagassággal kapcsolatban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!