Golf 4 utólagosan beszerelt tempomat visszajelző lámpája hogyan működik?
Golf4 1.9TDI- be rakattam utólag tempomatot.
A műszerfalon a visszajelző lámpa a gyujtás ráadásával rögtön világít. A gyári beszerelésű csak akkor jelez ha a tempomat adja a gázt, ha kuplungolok vagy fékezek kikapcsol( nem jelez a lámpa). A szerelő azt mondta az én autómnál CSAK ÍGY lehet bekötni!
Kérdésem az ,hogy tényleg nem lehet a gyári működésűre bekötni az utólagos tempomatot AHL motorkódú golfban?
Köszönöm.
Én a helyedben megkérdezném a céget, ők mit szólnak hozzá? Mert van ahol full gyári megoldást be lehet építeni, és csak kart, cserélnek, vezetékezés, és aktiválják a funkciót a számítógépben. De ez csak elektromos gázpedálnál van. Viszont ha bowdenes, akkor ott más megoldást kell használni, és akkor lehet tényleg csak így tudta megoldani a szerelő, bár ez így azért zavaró.
A tempomat már bent van és dolgozik is! Nekem csak a visszajelző lámpa működése a zavaró. Úgy gondolom ha egy autóba megvan a lehetőség az utólagos beszerelésre akkor mindent meg lehet csinálni gyárival teljesen megeggyezőre!
Az hogy az én autómba csak így lehet ...ezt nem értem!?
Biztos ,hogy elektromos mert csak egy új kart rakott fel a szerelő és a szélvédő alatt bal oldalon lévő fehér "kötődobozban lévő csatlakozókba vezetékelt be.
Működik is minden, gyorsít-lassít-tart csak a lámpa nem követi ezeket a műszerfalon és ez fura!
Eddig ha más autóban használtam tempomatot mindig csak akkor jelzett amikor "ő" adta a gázparancsot.
Hihetetlen számomra ,hogy az egész elektronika tudja ezt a funkciót és ezt a visszajelző részt mégsem vezetékelik/programozzák bele???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!