Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Keresek bács-kiskun, vagy...

Keresek bács-kiskun, vagy csongrád megyében NORMÁLIS gumist. Tud ilyet valaki?

Figyelt kérdés
2024. máj. 25. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy van nem normális.
2024. máj. 25. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Általában elfogadható a munkájuk, nem is tudnál linkelni.
2024. máj. 25. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mitől normális egy gumis? Milyen elvárásaid vannak? Én Kiskunfélegyházán a László gumiszervizbe járok már vagy 25 éve. Nekem eddig megfelelt.
2024. máj. 25. 22:48
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 Jársz? Mi tud olyan sokszor tönkremenni rajta, hogy te oda jársz?
2024. máj. 25. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:

#4 Régen pl. a szezonális gumikat cseréltettem rendszeresen. Már jó ideje külön felnin van, és itthon cserélem, de pl. új gumikat is ott szoktam venni és felrakatni, de futómű beállításra is oda szoktam menni, néha centíroztatok, és alufelnit is javítanak profi módon, ha épp olyan gondom van. A "járok" nem azt jelenti, hogy napi/heti szinten megyek, de ha gumishoz kell mennem, akkor oda megyek.

Nem értem, hogy ebben mi az érdekes. 🤦

2024. máj. 25. 23:39
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 Igazad van, erre nem is gondoltam. Én mindig otthon cserélem, mert külön felnin van, azt hittem folyton defektet kapsz, azért "jársz".
2024. máj. 25. 23:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy kb sehol nem képesek normálisan kicentírozni a kerekeimet. 100-140 közt rázza a kormányt. Nem annyira durva, de idegesítő. Bárhova megyek, ha felrakja a gépre a kerekeket, mindig, mindenhol sz*r. Ez hogy lehet? Egyik sem hajlandó a gumikat levenni, és külön-külön átnézni a felnit meg a gumikat. Mindegyik csak "sitty-sutty" újracentírozza, aztán viszlát. Mindig az a válasz, hogy látja hogy jó a felni....
2024. máj. 26. 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor is rázza, ha megcseréled az első és a hátsó kerekeket? Nem lehet, hogy nem a kerekek miatt rázkódik? Nem tudom, hogy Kkfháza milyen messze van, de én javaslom, hogy ott nézesd meg. Elmondod, hogy mi a problémád, és hátha több időt szánnak rá. Gumi nélkül a felnit nem sok értelme van megnézni, ha nincs külsérelmi nyom. Az azért látszik, ha padkázva van, vagy ha egy nagyobb kátyút elkaptál. Amúgy felnit is újítanak fel. Szebb lesz, mint új korában.

[link]

2024. máj. 26. 11:04
 9/9 A kérdező kommentje:
még azért annyi, hogy ennek a sz*rnak a futóművét képtelenek normálisan beállítani, pedig vadi új a komplett futómű, csillog-villog mint a salamon töke. Eleve ugye a gép, mikor beírja hogy milyen autó, egyből írja hogy hova mennyi súlyt KELL rakni a kocsiba. Na ezt mindenki csak "átkattintja", mondván hogy az hülyeség. A másik, mikor első kerékdőlésre írja a gép hogy sz*r, mindenki széttárja a karjait, hogy ezen nem lehet állítani. Pedig de, csak kicsit munkásabb. (felül a gátló 3 csavarját ki kell lazítani, majd az ehhez való szerszámmal be lehet állítani ezred mm pontosan). Így pedig inkább ráhagyja, mondván hogy "éppen határon van". Na lehet hogy pont ez a baj, hogy az egyik oldalon "határon" van, a másik oldalon meg "jó". A súlyokról már ne is beszéljünk ugye. Gondolom azt se véletlenül írja elő a gyártó. Persze a szakinak inkább nem okoskodok, mert egyrészt nem szeretik, másrészt meg ne én mondjam már meg neki mit miután mivel csináljon... Tehát (bár nem értek hozzá), akár ez is okozhatja a "remegést"
2024. máj. 26. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!