Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első kocsinak egy BMW E46-ost...

Első kocsinak egy BMW E46-ost szeretnék venni valaki valami tanács vagy valaki segíteni dönteni ,hogy milyet vegyek?Nagyon BMW-s vagyok és el se tudnék magamnak képzelni mást...

Figyelt kérdés
.
2024. máj. 25. 06:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy 170lovas 20i-t szigorúan kézi váltóval, a világból kimennek.
2024. máj. 25. 12:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Nagy BMW-s aki most veszi majd az elsőt.

Egyébként erre egyetlen tanácsot lehet adni, akinek annyira nem futja autóra, hogy csak egy E46 fér bele a keretbe a propelleres márkából, az ne vegyen BMW-t, mert nem engedheti meg magának.

Kivéve persze, ha valami, jövőbeli OT állapotú M3-ról van szó, mert akkor nyilván hajrá. Hétvégi autónak jó lesz, mellé meg valami munkábajárós racionális gép.

Az meg már hab a tortán, hogy iylen kevés pénzből meg évente cserélgetés? Még újabb százezrek kidobása az ablakon?

2024. máj. 25. 19:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Beszéltem privátban a kérdezővel, el is láttam pár gondolatébresztő jótanáccsal... De azért kiderült, hogy valójában fogalma sincs a típusról, a motorkódokról, a típushibákról... Nem tudom, mennyire tekinthető nagy BMW-snek az, aki az itthon legelterjedtebb BMW modellt sem ismeri egyáltalán.

Persze ezzel még önmagában nincs baj, csak megmosolyogtató valahol.

2024. máj. 25. 19:28
 14/15 anonim ***** válasza:
#13: ezek szerint nem sikerült felszedni?
2024. máj. 25. 19:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem is akartam :) Szerencsére boldog párkapcsolatban élek.
2024. máj. 25. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!