Első kocsinak egy BMW E46-ost szeretnék venni valaki valami tanács vagy valaki segíteni dönteni ,hogy milyet vegyek?Nagyon BMW-s vagyok és el se tudnék magamnak képzelni mást...
Nagy BMW-s aki most veszi majd az elsőt.
Egyébként erre egyetlen tanácsot lehet adni, akinek annyira nem futja autóra, hogy csak egy E46 fér bele a keretbe a propelleres márkából, az ne vegyen BMW-t, mert nem engedheti meg magának.
Kivéve persze, ha valami, jövőbeli OT állapotú M3-ról van szó, mert akkor nyilván hajrá. Hétvégi autónak jó lesz, mellé meg valami munkábajárós racionális gép.
Az meg már hab a tortán, hogy iylen kevés pénzből meg évente cserélgetés? Még újabb százezrek kidobása az ablakon?
Beszéltem privátban a kérdezővel, el is láttam pár gondolatébresztő jótanáccsal... De azért kiderült, hogy valójában fogalma sincs a típusról, a motorkódokról, a típushibákról... Nem tudom, mennyire tekinthető nagy BMW-snek az, aki az itthon legelterjedtebb BMW modellt sem ismeri egyáltalán.
Persze ezzel még önmagában nincs baj, csak megmosolyogtató valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!