Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első kocsinak egy BMW E46-ost...

Első kocsinak egy BMW E46-ost szeretnék venni valaki valami tanács vagy valaki segíteni dönteni ,hogy milyet vegyek?Nagyon BMW-s vagyok és el se tudnék magamnak képzelni mást...

Figyelt kérdés
.
2024. máj. 25. 06:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Tanács: legyen tartalék pénzed a javításra. Mondjuk úgy a vételár 6-8x-osa.
2024. máj. 25. 07:08
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom a szokásos 5-600ezres keretből. Tök mindegy, ennyiért mind hulladék lesz és folyamat önteni kell rá a pénzt.
2024. máj. 25. 07:44
 3/15 anonim ***** válasza:
35%
miért akar mindenki egy xaros lerúgott 25 éves bmw-t venni? nagyzolni a haveroknak? csajozni? ahhoz rendes autó kell.
2024. máj. 25. 07:50
 4/15 anonim ***** válasza:
61%

"Nagyon BMW-s vagyok és el se tudnék magamnak képzelni mást..."

pedig pénz nélkül kezdj el más után képzelegni...

2024. máj. 25. 07:51
 5/15 A kérdező kommentje:

Első sorban is nem csajozni kéne mert lány vagyok :)

Másodjára kiskorom óta imádom a BMW-ket

Másodjára meg ki mondta ,hogy nincs keret?Csak egy véleményt kértem ,hogy szerintetek milyen és ,hogy mik a tanácsok stb de mindegyis 😆

2024. máj. 25. 08:25
 6/15 A kérdező kommentje:
harmadjára*
2024. máj. 25. 08:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Az igazi egy M3 lenne, de első autónak szerintem elég lenne egy 18i esetleg 20i bár azzal sem egy ember szaladt már fel a fára.
2024. máj. 25. 08:39
 8/15 anonim ***** válasza:
9%

"Első sorban is nem csajozni kéne mert lány vagyok :)"

Akkor meg bevágódni a paliknak:D

"Másodjára meg ki mondta ,hogy nincs keret"

Akinek van az nem lerúgott 25 éves szétgyilkolt bmw-t nézeget, hogy aztán szervízbe járjon vele negyedévente...

2024. máj. 25. 09:55
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia. Először is azt kellene eldönteni, hogy milyen vastag a pénztárcád és milyen felhasználásra kellene az autó. Tudok segíteni a részletekben utána, jó ideje BMW-s vagyok szintén.

Ha gondolod, írj privátban.

2024. máj. 25. 10:14
 10/15 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti nem tudom ki akarna palizni kocsival de oké.És igen lenne keret másra is de első kocsinak gondoltam egy e46-ost aztán utána egy évre rá egy újabbat de első kocsinak nem akarok ilyen bazi drágát.Ja és amugyis nagyon tetszenek az oldschoolos kocsik :))
2024. máj. 25. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!