Alufelnimet le homokfúvattam, hogy majd itthon lefestem. De így, csupaszon is nagyon tetszik. Lehet festetlenül is használni az alufelniket?
Figyelt kérdés
máj. 18. 18:18
2/7 A kérdező kommentje:
Annyira szép. Inkább ilyen sárgás, nem ezüstös.
máj. 18. 18:53
3/7 anonim válasza:
"Alufelni nem rozsdáll"
Persze, hogy nem, mert csak a vas oxidját nevezik rozsdának! :D
Amúgy nem biztos, hogy jó ötlet így hagyni, mert könnyen bemattulhat, főleg ha kap egy kis sólét, vagy belemarja magát a fékpor.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor mi legyen?
máj. 18. 19:11
5/7 anonim válasza:
Vidd el porfesteni, az a legellenállóbb festési megoldás felnire, nem érdemes otthon szórakozni sima festéssel.
6/7 anonim válasza:
Egy eloxálás nem ártana.
Egy galván üzemben megoldják neked. Előtte meg tudják mutatni milyen lesz a végeredmény.
Az eloxált alumínium nagyon tartós és szerintem szép is.
7/7 anonim válasza:
Az alunál az oxidvédelmi bevonatot eloxálásnak hívják, anélkül ronda lesz. Fémtisztán az acél is szép, aztán ugye milyen csúnya rozsdás lesz. Ha nem is festeted, de egy lakkréteget mindenképp érdemes rá rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!