VW Scirocco vagy Audi A5 tetszik jobban?
Mind2 modell nagyon tetszik.
A Sciroccora már hallottam hogy le női autózták, pedig szerintem igenis morcos kis ideges arca van.
Ti melyiket vennétek? Motor váltó ugyanaz mind2 ben.
Én scirocco mániás voltam 15 éves koromtól, volt is sciroccom untána corradom, de az MK3-nak kb. annyi köze van az elödeihez, mint mustangnak a mostani villanymustanghoz.
Csak egy laposított golf. Mondjuk ez igaz minden VW-ra, kb 20 év nem tudnak mást csak golfot.
Fogják a számítógépet, és ugyanazt a formát magyítgatják meg kicsinyítik.
Így születetik a VW igazi változatossága:
up = mikrogolf
fox = minigolf
polo = kisgolf
scirocco = sportgolf
jetta = limuzingolf
passat = nagy limusingolf
cc = nagy coupe golf
tiguan = SUV golf
touareg = terepgolf
amarok = pickup golf.
Nem tudom, kifelejtettem-e valamit.
Ugyanez audira levetítve:
a3 = túlárazott golf, olyan sznoboknak, akinek nincs pénze nagyobbra
a4 = túlárazott limuzingolf, olyan sznoboknak,...
a6 = túlrazott passat olyanoknak, akiknek nincs pénze BMW-re, vagy E klasséra
...
Az audi egyedüli sajátja, aminek sílusa is van, az az RS.
Sokdára is le lehet vetíteni:
Octavia = fapados prolipassat, olyanoknak, akiknek nincs pénzük passatra, de így elmondhatják, hogy ök milyen okosak, és ez passat, csak a passatosok az emblémát fizetik meg.
A passatnak, tuaregnek, pláne az amarokról nemis beszélek. Hogy mi köze a golfhoz fogalmam sincs. De én eleve a formát kérdeztem, hogy kinek mi jön be.
Nem mellesleg szerintem ez a platform stratégia, hogy egy családon belül ugyanazok a motorok, futómű alkatrészek zseniális...
"Octavia = fapados prolipassat, olyanoknak, akiknek nincs pénzük passatra, de így elmondhatják, hogy ök milyen okosak, és ez passat, csak a passatosok az emblémát fizetik meg."
Az Octavia az Golf, de mindegy...
Scirocco, de csak is a régi.
Az új egy giccsparádé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!