VW Scirocco mennyire éri meg, a motort NEM figyelembe véve?
Őmmm... motor nélkül akarod használni?
Azért mégiscsak az az autó szíve.
Tényleg. Azt írják a germánok hogy gondozásmentes fogasszíj. Nem tudom ez mit jelent. De láttam 9 éve náluk olyan diesel motort is amin szíj hajtotta az olajpumpát a kuplungharangon belül.
Kérdeztem mikor kell cserélni. Azt mondták ez élettartamra szól.
#1 Nyilván, de mivel mindenképpen 1.4 TSI-t akarok, ezért az most mellékes.
#3 Direkt írtam, hogy szigorúan az újabb TSI-vel kellene, mert a réginél probléma volt a láncos vezérlés, de az újabbak már szíjasak. Szóval nem kéne lepontozni #4-et.
#5 Én úgy olvastam, hogy átlagos 60-80e kilométer a gyárilag előírt csereperiódusa a vezérlésnek. A dízel marhaságok meg nem érdekelnek, mert akkor sem vennék dízelt, ha ingyen adnák.
#6 Alapvetően nem gond a pénz. Autószerelő vagyok, szóval ha gáz van, akkor munkadíjat nem kell fizetnem és alkatrészt is féláron veszek. Viszont ettől még nyilván én is keresem a legjobb választást, mint bárki más. A Scirocco olcsóbb papíron, mint a másik kiszemelt Leon, viszont ha a fenntartása drágább, akkor hosszú távon nem éri meg és inkább a Leont választanám. Ez volt a kérdésem lényege.
“ Szóval nem kéne lepontozni #4-et.”
3, 5 vagyok. Mint látod engem is lepontoztak. Szerintem szimplán megjöttek a lepontozó barmok.
Pl. Az 5-ös válaszon nem tudom mit lehet lepontozni, ahol leírom hogy benéztem valamit, és hogy mit írnak. De választ nagy eséllyel nem fogunk kapni, mert ezek 20 alatti iq-val írni nem tudnak.
#9-es, ez így van. Megmaradtak a húsz éve puffogtatott szarságoknál, és nem veszik észre, hogy közben mennyit fejlődtek a dolgok.
Az én autóm is szíjhajtású, és a csökött agyukkal fel sem tudnák fogni, hogy bizony olajban úszik a vezérműszíj. Külső szemlélő lánchajtásnak gondolhatná, de valójában olajálló vezérműszíj van a fedél alatt, 200.000 km csereperiódussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!