Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Scirocco mennyire éri meg,...

VW Scirocco mennyire éri meg, a motort NEM figyelembe véve?

Figyelt kérdés
MK3 Scirocco, szigorúan az újabb EA211 TSI-vel (ami elvileg nem igazán problémás) mennyire jó vétel? Jelenleg VW csoportos autókon gondolkodom, amik erre a platformra épültek, de a legtöbb, ami nálam szóba jönne, az valamivel drágább a Scirocconál, habár nem sokkal. Ha a motort nem vesszük figyelembe, mennyire macerás és drága a fenntartása a többi korabeli VW csoportoshoz képest, pl. Seat Leon?
2021. jan. 29. 17:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nos nekem Scirocco-m van. Igaz nem ilyen motorral.

Magánnak a motornak utána tudsz olvasni, a 2.0 benzinesek klasszisokkal jobban, a hírhedt korai 1.4-eknél, lehet megfontolnám egy pár évvel idősebb 2.0-t. Az újabbak még jobbak mindkettőből

Azt azért bele kell számolni, hogy a magyar piacon többnyire csak a korábbiakat árulják. Nem véletlenül. A többség nem fizeti meg a fiatalabb, jobb konstrukciót, hanem csak a formát nézi.

Egyébként a kocsi jó, én szeretem. Két dolog ami esetleg kellemetlen lehet. Az ajtóbehúzó elég hülye konstrukció és mindegyiken recseg. Valamint a tető annyira le van csapva hátul, hogy 180 cm felett korlátolt a középső tükörben hátrafelé a távolra látás. Az alap karbantartás nem drágább, mert kb. Golf technika az egész. Ha megtöröd, az nyilván zsebbenyúlósabb, mert keveset bontanak, minden specifikus kívül rajta. De ettől függetlenül beszerezhető könnyedén.

Én csak bíztatni tudlak, ha van pénz jó példányra, akkor hajrá. Én szeretem nagyon és a többség szintén így van vele. Nem nagyon tudok olyanról, aki azért adta el, mert nem szerette, pedig elég nagy létszámú a típus haza klubja.

Egyébként a kéket nézegeted sportkipufogóval 5,5ért?

2021. jan. 30. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!