Mennyire tetszik a BMW E60?
4Milióért lehetne találni jó állapotút?(+1-1.5milióm még lenne a váratlan kiadásokra).
De a legjobban az érdekelne hogy mennyire tetszik nektek ez a forma? Mikor megjelent nekem kifejezetten nem tetszett, viszont ahogy telt az idő szerintem nagyon beérett a forma. Nagyon tetszik az a cica szem, feketében Angel Eyes olyan mintha egy ördög nézne velem szemben.
Mellette viszont nagyon elegáns, tágas, többször ültem már E60 ban viszont nagyon népszerü lett sajnos a C tipusuaknál, és azoknál akik nem bírják fenntartani ezért szétrugják.( Tegnap a Lidl előtt parkolt egy C tipusu, olyat pukkant a kettőstömegü hogy azt hittem szétesik az egész autó...)
Férfiak és Nők véleménye is érdekel persze.
Ritka hülyén látod a dolgokat.
HA nekem tetszik akkor megveszed??
Szerintem pedig a mostani BMW-k ocsmányak, főleg a SUV-ok.
De természetesen elfogadom a véleményedet, nincs két egyforma ember.
Azok tényleg meseszépek.
Nekem az E60 utáni 5ösök nem igazán jönnek be, de az E60 ig minden 5 ös.(kövezzetek meg de az F10 mintha régebbi modell lenne mint az E60)
Hármas BMW ből szinte mind tetszik.
#7 A SUV-okat számításba sem veszem. Azok az én szótáramban nem léteznek. Csak természeti anomáliák, mint a délibáb. Látom, de nem léteznek. 😅
Nem kimondottan a BMW-vel van egyébként problémám. A 2000-es éveknek volt egy olyan dizájn-irányzata, ami nekem nem tetszett. Minden autónál megfigyelhető volt, hogy a korábbi élesebb dizájnt felváltotta a "kerek". Minden kerek. Az élek kerekek, a profil kerek, minden kerek. A legjobb példa erre szerintem a VW Golf, a 4-ben még volt képzelőerő, az 5-ös meg már csak egy gömb. Egy lufi. BMW-nél pont az 5-ös (E60) volt az, ami a legtöbbet kapott ebből, még az E90 is egy picit visszafogottabb volt, bár nem sokkal. Az 5-ös volt a legötlettelenebb, legunalmasabb mind közül. Szerencsére ez a trend azóta visszafordult és a Golf V, Fiesta Mk6, Mercedes A-osztály és ehhez hasonló gusztustalan buborékok eltűntek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!