Mennyire tetszik a BMW E60?
4Milióért lehetne találni jó állapotút?(+1-1.5milióm még lenne a váratlan kiadásokra).
De a legjobban az érdekelne hogy mennyire tetszik nektek ez a forma? Mikor megjelent nekem kifejezetten nem tetszett, viszont ahogy telt az idő szerintem nagyon beérett a forma. Nagyon tetszik az a cica szem, feketében Angel Eyes olyan mintha egy ördög nézne velem szemben.
Mellette viszont nagyon elegáns, tágas, többször ültem már E60 ban viszont nagyon népszerü lett sajnos a C tipusuaknál, és azoknál akik nem bírják fenntartani ezért szétrugják.( Tegnap a Lidl előtt parkolt egy C tipusu, olyat pukkant a kettőstömegü hogy azt hittem szétesik az egész autó...)
Férfiak és Nők véleménye is érdekel persze.
Ja értem már mire gondolsz. Az Audinál lehet legjobban megfigyelni ezt.
Valóban gömbölyű az E60, viszont annyira egyedi az első lámpája(azzal a cica szemöldökkel) hogy nagyon felismerhető lett. Egy fekete E60 jött velem szembe egy éjjel, nagyon jó megjelenésü autó. Mintha az ördög autója lenne😅.
Én is nagy autób*zi vagyok de ez az autó kb annyira hidegen hagy, hogy észre sem veszem az utcán ha elmegyek mellette...
Semmi különleges nincs benne.
Én alapból nem vagyok oda a BMW-kért, az E60-ból sok van az utakon beleolvad a többi közé, unalmas.
De ha neked ez tetszik, hajrá.
A legcefetebb, a pár éve megjelent nyúlfogra emlékeztető vesékkel rendelkező modellek. Ott nagyon elmenetek otthonról. Amúgy a 3 prémium márka közül a drágább (30-50M Ft) Mercedesek szépek, ott látszik, hogy foglalkoznak vele, a BMW-nél nem érzek az extra dizájnt magasabb árfekvésben sem, mintha nem lenne ötlet, az Audik is jól néznek ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!