Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Hobbi autósok és a motorosok...

A Hobbi autósok és a motorosok gyakorlatilag kedvtelésből szennyezik a környezetet?

Figyelt kérdés
A benzines büdös motorjaikkal meg autóikkal?
máj. 15. 23:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Na de a kutya többletet nem bocsájt a légkörbe, hiszen nem fosszilis kőolajat megkőszént, földgázt eszik. Nem?!

Csak azt tudja kibocsájtani, amit megeszik"

#19 Te hányas voltál biológiából? Te ha egy hétig nem eszel, csak vizet iszol, attól még levegőt fogsz venni, és nem egyenesen arányos a levegőfogyasztás a táplálékbevitellel.

Táplálékállatokkal is mint a szarvasmarha az a gond, hogy a CO2 mellett rengeteg metánt is eregetnek. Növények által megkötött CO2 se jó ha beszabadul a légkörbe. Ennyi erővel nyugodtan mindent eltüzelhetnénk.

Egy kutyát ugyanúgy nem lenne muszáj tartani, ahogy hobbi autót motort sem.

máj. 16. 17:00
 22/25 anonim ***** válasza:

#20 Igen. Abszolút vigasztal. Pont ezért vagyok a zöldség ellen.

Aki arról papol, hogy a Földet védjük meg, meg a természetet, annak KÖTELEZŐ elismerni azt, hogy az emberiségnek ki kell halnia. A természet egészségének romlása 100%-ban, kizárólagosan az ember bűne. Amíg ember létezik, addig a természet hanyatlani, romlani fog. Védeni akarod a természetet? Akkor az embereknek menniük kell.

Az én elsőszámú hobbim a természetjárás. Két kedvenc helyem volt: a Mátrában az Eremény-tető, illetve Somogyban a Kereki várrom (ami nyilván nem természetes, de már réges-régen visszafoglalta a természet). Mindkettőnél jártam az elmúlt 1 évben.

Az Eremény-tetőhöz vezető ösvény felismerhetetlen, legutóbb majdnem eltévedtem, pedig sokszor jártam már ott, mert a fakivágás lehetetlenné tette a tájékozódást, a vizuális "élményről" nem is beszélve.

A Kereki várrom elég nehezen bejárható volt, lásd visszavette a természet és valami kretén szarházi patkány úgy döntött, hogy látványossággá kell tenni és ocsmány pallós megoldással lett körberakva. Ez nem csak a látványosságot tette tönkre, de nyilván megnövekedett az emberszám is, lehetetlen a természet közepén egy nyugodt pillanatot találni.

De mondhatnám akár a Vitányvárat is, ott pár hete jártam. Én mindig megállok Csákányospuszta bejáratánál az 1-es főút mentén, onnan indulok, alig 6 kilométer onnan a vár, semmiség. De neeem, a paraszt még keresztülmegy a községen és még elindul felfelé a vár irányába. Persze ezek soha el sem mennek a várig, mert kurvára nem egyszerű az útvonal, szóval csak felmennek kocsival, járnak 500 métert oda-vissza és mennek haza, miközben felverik a csendet.

Ezek után merje nekem bárki azt állítani, hogy nem az emberek okozzák a természet hanyatlását. És merje nekem bárki azt állítani, hogy a természet védelmének NEM az emberek eltűnése az EGYETLEN valós módja.

Tehát azt kérdezed, hogy engem vigasztal-e, hogy az élővilág 99%-a megmarad, de az emberek kipusztulnak? IGEN! Ez vigasztal csak igazán! Semmi más nem vigasztal, csak ez.

máj. 16. 17:15
 23/25 anonim ***** válasza:

"Te magad is csak annyi levegőt vegyél amannyit nagyon muszáj, futni, bicajozni nem szabad, sőt fogadj cölibátust"

Persze, ha valaki kritizálni merészeli a ti öncélú környezetszennyezéseteket, az még biciklire se üljön. Úgyse fog tudatosulni benned, de azért leírom: velejéig szar ember vagy.

máj. 16. 17:40
 24/25 anonim ***** válasza:

"#19 Te hányas voltál biológiából?"

5-ös. Biológia tagozatos osztályba jártam + igaz nem biológus lettem, hanem vegyész, de némi foglamam van a biológiáról.

"Te ha egy hétig nem eszel, csak vizet iszol, attól még levegőt fogsz venni"

Ki állított olyat, hogy ha egy hétig nem eszel, akkor nem veszel levegőt?! Az egy hét koplalás után kilélegzett széndioxid szerinted miből van? A semmiből keletkezik? A szervezeted akkor is bontja a depózsírt, glikogént, stb-t. Az miből van? Igen, a korábban elfogyasztott táplálékból, nem a jó isten teremtette oda a semmiből. Mint ahogy a szervezeted is gyakorlatilag abból van, amit megettél. Akkor is ha egy hétig nem eszel. Amit nem teljesen értek, mire írtad...

"és nem egyenesen arányos a levegőfogyasztás a táplálékbevitellel."

Na ezt meg végképp nem értem, hogy jön ide.

máj. 16. 19:05
 25/25 anonim ***** válasza:
Amikor megiszol egy sört vagy eszel egy fagyit gondolsz arra hogy ez nem a letfenttartasodhoz kell és mennyi szennyezéssel jár legyártani és odaszállítani meg aldni neked?
jún. 18. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!