Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Hobbi autósok és a motorosok...

A Hobbi autósok és a motorosok gyakorlatilag kedvtelésből szennyezik a környezetet?

Figyelt kérdés
A benzines büdös motorjaikkal meg autóikkal?
máj. 15. 23:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésnek sincs semmi értelme.
máj. 16. 13:56
 12/25 dirtboy ***** válasza:
100%
Pontosan bár eszeme sem jut a környezet szennyezés motorozás közben sem előtte sem utána. Ennyi erővel minden többlet fogyasztás környezet szennyezés ami attól többet fogaszt mint a minimum amivel meglehetne oldani. Teszem azt sok ember járhatna 5liter fogyasztású autóval is de mégis 10liter-es fogyasztású autóval jár. Egyébként olvass utána hogy a világ összes autójának a károsanyag kibocsátása mekkora százalék a teljes közlekedést nézve.
máj. 16. 15:05
 13/25 anonim ***** válasza:
10: Éljen az EURO 0-és dízel merci!!!!! :DDDD
máj. 16. 15:05
 14/25 A kérdező kommentje:

Nem értem miért rossz kérdés ez annyira, én is motoroztam már tudom milyen motorozni.

Csak úgy el gondolkodtam ezen hogy a FÖLD védelme azért fontosabb dolog mint az emberek buta kis szórakozása. Nem igaz??

máj. 16. 15:17
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor inkább a repülőket és a szállodahajókat kellene betiltani. Az sokkal környezetszennyezőbb, hogy manapság mindenki 8-9ezer km-re az otthonától akar nyaralgatni.
máj. 16. 15:23
 16/25 dirtboy ***** válasza:
100%
A földvédelme nem az én motorozásomon fog múlni meg nem a te motorozásodon. Én biztos hogy nem teszem le a motort ilyen okok végett. Egy életem van ezt élvezni akarom. Na meg kicsit unalmas már hogy europán kívül sehol nem probléma a járművek környezet szennyezése. Csak az europaiak akik megmentik a Földet azzal hogy szabályoznak mindent.
máj. 16. 15:39
 17/25 anonim ***** válasza:
46%

Pont erre gondoltam én is mint a 15-ös! Szóval kérdező! Ha védeni szeretnéd a földet, akkor soha többé nem mész nyaralni, még busszal, vonattal se, sőt legjobb ha elvonulsz egy barlangba remetének, mert az otthoni szórakozásod, elektromos fogyasztásod, műszaki cikkeid elkészítése, leszállítása is szén-dioxid kibocsátással jár, ezen felül csakis a létszükségletednek elég ételt fogyassz, mert minden egyéb élvezeti, kényelmi tisztálkodó cikk előállítása növeli a föld felmelegedését. Ja és ha barlangba költözöl, akkor kutyát se vihetsz ám magaddal! Mert azt tudtad, hogy egy nagytestű kutya több CO2-t termel egy évben, mint egy családi autó? Közben mennyien tartanak csak úgy kedvtelésből, ami kb egyenértékű gázkibocsájtó egy hobbiautóval, motorral.

Te magad is csak annyi levegőt vegyél amannyit nagyon muszáj, futni, bicajozni nem szabad, sőt fogadj cölibátust mert a szexhez is több oxigén kell, na persze így plusz CO2 kibocsátó utódoktól is megkíméled az imádott földedet.

máj. 16. 16:16
 18/25 anonim ***** válasza:
28%

"a FÖLD védelme"

A legidegesítőbb és legütnivalóbb emberek azok az én szememben, akik a zöld f*szságot a Föld védelmével magyarázzák.

Ezt a rohadt sárgolyót fedte már végeláthatatlan jégtakaró és mindent elsöprő lávatenger. Csapódott már belénk Mars méretű bolygó és halt már ki a teljes élővilág 90%-a. És most itt vagyunk.

Na akkor most menj és gondold át még egyszer, hogy ki téved és hogy valójában tényleg értelmes-e a kérdésed/gondolkodásod. Aztán gyere vissza és beszéljünk.

máj. 16. 16:29
 19/25 anonim ***** válasza:

"egy nagytestű kutya több CO2-t termel egy évben, mint egy családi autó?"

Na de a kutya többletet nem bocsájt a légkörbe, hiszen nem fosszilis kőolajat megkőszént, földgázt eszik. Nem?!

Csak azt tudja kibocsájtani, amit megeszik. Az meg jó esetben állatokból, növényekből van. A táplálékállatok is visszavezethetők növényekre. A növények szerves anyagai meg a fotoszintézis által a légkörből egykor felvett szén-dioxidból vannak. Tehát a kutyából is csak az kerül vissza, ami eleve valamikor ott is volt. Szemben az autókkal.

Bár nem a kérdezőt akarom védeni. Csak nekem az így sántít az okfejtésben. Önmagában az állatokkal semmi gond nem lenne. Sőt, még az emberi túlnépesedés sem lenne közvetlenül baj. A gond azzal van, hogy már az elmaradottabb ázsiai meg afrikai régiókban is elkezdett mindenki fogyasztani. Ipari termékeket. Meg mindenki autóval akar járni, mert az kényelmes. Na ez ami nem fenntartható hosszú távon.

A hosszú táv is relatív. Az ipari forradalom óta eltelt nagyságrendileg 200 év. Az utóbbi 50-60 év ebből az, ahol egyértelműen kimutatható, hogy jelentősen elkezdtük megnövelni az üvegházgáz mennyiségeket. Előtte az állatok, emberek évmilliókig elvoltak úgy, hogy ilyen hozzájárulás nem volt.

máj. 16. 16:29
 20/25 anonim ***** válasza:
18, nem a Földet kell megvédeni, hanem magunkat! A bolygó minden kétséget kizáróan bennünket túl fog élni. De az, hogy csak az ember hal ki mondjuk, az élőlények 99%-a túlvészeli, téged vigasztalni fog?
máj. 16. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!