Hogyan lehet egy tehergépkocsit, (vw t3) személygépkocsivá papírozni? Mik a feltételei? Fizikailag csak ülés kellene hátra.
Egy dolgot tudok,hogy ha lakóautónak csinálod megy.
Simán személyautonak nemhiszem, hogy meglehet,mert ahhoz kellenek gyári ülés és biztonságiöv rögzítési pontok.
Szerintem érdeklődj vizsga állomásokon,vagy T3-as fórumokon,mert itt a gyakorin mindenki jelenleg éppen a T3-ashoz ért.
Szerintem van rá esély,hogy megoldható.Nem biztos,de el tudom képzelni,hogy az ülések és a biztonsági övek gyári helyei megvannak minden kaszniban(nyilván a platósban nem).
8. Nem írtam biztosra,csak hogy lehetséges.Ez nem okoskodás.
Csak itt a GYK-n )is) mindenki annak örül,ha valakinek valami nem sikerül.
4-es is mindent leír a T3-ról,csak éppen a kérdésre nem sikerül válaszolnia.
Első körben el kell menni a lakóhelyed szerinti megyei NKH-hoz, mert úgyis ott fog vizsgázni és az ottani "szakértő" hangulatától függ mennyire akar megsz/patni.
Majd az ott szerzett információkkal kell nekiállni nézelődni, meg számolgatni.
Amire készülj fel, hogy mindenképpen kell, hogy legyen: számla minden alkatrészről, ami az átépítéshez kell, és számla arról, hogy ezeket egy hozzáértő építette be. Tehát a "hátsó kertben behegesztem az üléseket" megoldás nem működik, így valóban, hiába jó állapotú a donor, jobban meg fogja érni venni egy annyi ülőhelyeset, amennyire szükség van. Még valószínűleg T4 is kijön ennek a projectnek az összköltségéből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!