Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A jszp mennyire naprakész?

A jszp mennyire naprakész?

Figyelt kérdés
akinek van tapasztalata az írjon kérem

2024. máj. 9. 21:37
A kérdező szavazást indított:
naprakész
1 hónap eltérés van
24 óránként frissít
egyáltalán nem naprakész
12 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ültem a műszaki vizsgát várva, egyből fent volt ahogy végzett a szaki vele.
2024. máj. 9. 21:55
 2/5 A kérdező kommentje:

#1köszi a választ,

akkor ha hivatalból ideiglenesen kivonják akkor az is rögtön megjelenik?

elméletileg már rég ki kellet volna voni a kocsimat,

de még mindig azt írja hogy forgalomba helyezve

2024. máj. 9. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
41%

Azért ezt nem kell ennyire komolyan venni, a műszaki információ relatíve hamar átfut az ellenőrzésen.

A JSZP az nem egy (hivatalos) nyilvántartás, hanem a nyilvántartás cenzúrázott kivonata. Nekem az eredet vizsgálat 3 nap múlva jelent meg.

Ha pontos információt szeretnél be kell menni a papírjaiddal a kormányablakba és a jármű ügyekkel foglalkozó személy tud felvilágosítást adni.

A kivonás manuálisan történik, lehet feltorlódott a meló, de meg fogják csinálni.

2024. máj. 9. 22:49
 4/5 A kérdező kommentje:

ezt bármilyen kormányablakba is lehet intézni?vagy érdeklődni?

rá rakták az elidegenítési tilalmat meg a foglalást de még nem vonták ki pedig már eltel 3 hónap

2024. máj. 9. 23:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem gúnyolódok. De akkor már nem mindegy? Be kell szolgáltatni annak, aki a jogos tulajdonosa.

Gondolom sarad van a NAV vagy valami bank felé, és megindította az eljárást. Add oda nekik, és vegyél valami 100-res roncsot műszakival egy nem terhelt rokon nevére,ha több a sarad mint a kocsi értéke. Ilyen megoldást már láttam.

2024. máj. 10. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!