Adnátok jattot?
De persze a pontos elszámoláshoz hozzátartozik, hogy nem az áfás számlát nyomja az orrom alá. Hanem megmondja, mennyi. És nem azt mondja, hogy "neked Gézám 80 ezer". Hanem azt mondja, hogy "ez egy 120 ezres munka", akkor 120 ezer. Nekem nem kell számla nyilván. Csak ne legyen az, hogy csak nekem más az ár. Főleg, mert amikor legutóbb rokonhoz mentem autóval, az a feleségem húgának a férje volt, akit életemben előtte 3x láttam és azzal kezdte, hogy ha már elvittem hozzá ilyen messzire a lakhelyünktől, megcsinálja két hét alatt. Én meg mondtam, hogy oké, akkor két hét, de mondja meg mennyi. És amikor legyintett, hogy hagyjuk már, akkor mondtam, hogy NEM. Azóta sem találkoztam vele. Alap, hogy kifizetem.
Én meg amúgy mérnök vagyok. És a tököm kivan, hogy alapvető forrasztási melókkal megkeresnek emberek, amikért aprópénzt sincs pofám elkérni, de amúgy nem munka, csak alkatrész meg ugye azért csak 1-2 óra az életemből. És ami fent van a neten, egy hobbista 12 éves meg tudná csinálni, de én vagyok a villamosmérnök, csináljam én minden havernak ugyanazt a hülye áramkört az okosházához. Ezeket ne szó szerint kell kiszámlázni, hanem annyit mondani, hogy oké, megcsinálom egy tízesért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!