Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit adnátok egy vw golf...

Mennyit adnátok egy vw golf 3-as ért?

Figyelt kérdés
Lenne egy vw golf 3,amiben egy 1.9tdi motor van kicsit felpöckölve,és pár vr6 alkatrész.A karosszéria elvileg jó állapotban van,nincs szétrohadva.A kocsi belseje nem a legszebb,de nyílván ez már egy 27 éves autó. Ti max mennyit adnátok érte?Rövidebb utakra kéne nekem,néha pár 2-300 km-es útra. Azért venném meg,mert tetszik a külseje,és jól is megy,de szerintem irreális érte az 1 millió. Szerintetek mi a max amit megér egy ilyen autó.Hiába van viszonylag jó állapotban,akkor is közel 30 éves. Szerintem max 500 ezret ér meg.Vagy rosszul gondolom?

2022. aug. 14. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:

300ezer körül láttam.. de igazából az is nagyon sok

Sokkal jobb kocsik vannak mar ilyesmi aron

2022. aug. 14. 14:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mire gondolsz,ezt biztos nem,mert egy ismerősömé,és tőle venném meg.
2022. aug. 14. 14:42
 3/10 A kérdező kommentje:
pl milyen kocsit tudsz ajánlani 500 ezer körül,ami megy is,és nem is néz ki rosszul?Nekem ez tetszik,le van fóliázva,xenon lámpák vannak benne.
2022. aug. 14. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Természetesen fóliázva ilyen lámpákkal más.. én egy kicsit rosszabb állapotura gondoltam..

Így reális valamennyire az 500k amit mondasz

Egyébként ezek a motorok nagyon jók nagyon sokat bírnak..

Bár biztos van benne sok km gondolom

Nekem előző kocsim egy Seat Arosa 1.4 pd volt de vw gyartmany.. 400k km-el hibatlanul megjarta tobbszor Ausztriat oda vissza..

az 1.9 ettol meg sokkal sokkal jobb..

Most Alfám van, nagyon szeretem extrás.. ami nekem fontos 1.9 jtd

Motorikusan hibátlan

Olcsón vettem 500ért, apró esztétikai hibákkal, kb 50 ezret kellett csak ráköltsek, fóliáztatással együtt..

kb 750et ér most

De még fogom tetőzni a szépségét :)

2022. aug. 14. 14:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Amik mèg tetszenek nekem,azok az opel astra g coupek. Csak alig van belőle jó àllapotú. Még nem tudom a pontos àràt ennek a golfnak,de 1 millió körül biztos nem adok èrte. A teteje max 6-700 ezer,de az is màr nagyon sok èrte szerintem,főleg úgy hogy szerintem max 3-400 ezerèrt vehette a tulaj. De most minden autó nagyon megdrágult
2022. aug. 14. 14:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Opelt nem ajanlom mert ezek mar ugy eszik az olajat ahhh..

A vw is fogja de nem annyira..

Biztos azert is akarja dragan adni mert sokat rakoltott es ha meg ezek mellett nagyon megbizhato is..

Az en Arosam is 300ert ment el de amennyire megbizhato volt 5-600 ert adtam volna el.. persze az mas kerdes h senki nem ad erte annyit..

Most tenyleg nagyon felmentek a hasznalt auto arak.. de azert azt is figyelembe kell venni hogy nem mai auto

Amit meg nagyon nezz at az a rohadas mindenhol.. oke hogy ismeros de sose tudni!!

2022. aug. 14. 15:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem költött rá semmit… csak szimplán sokkal dràgàbban akarja eladni. A pontos àràt nem tudom hogy mennyièrt vette,de max 400 ezret tippelnék rà.
2022. aug. 14. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
500-at akkor adnák érte, ha klimás lenne, egyébként max 300k.
2022. aug. 14. 16:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Az elég gázos ha rajtad akar hasznot húzni :/ főleg ha valóban semmit nem költött rá.. elég felejtős
2022. aug. 14. 18:00
 10/10 anonim ***** válasza:
1 millióért kifejezetten jó Golf IV-t kapsz. Szóval meg se nézném. Másik pedig, hogy egy 20+ éves "pöckölt" TDI minden csak nem megbízható, inkább mondanám üzemórásnak. Eleve nem valószínű, hogy papíros. Mellé még le is van lakva.
2022. aug. 15. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!